کد خبر: 784559
|
۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۱۱:۱۱:۱۳
| |

ادامه آتش‌سوزی در بخش ایرانی هورالعظیم؛ حریق به دایک مرزی رسید/ مدیر کل محیط زیست خوزستان: احتمالا علت این آتش‌سوزی عامل انسانی بوده

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان از تداوم آتش‌سوزی در بخش ایرانی تالاب هورالعظیم خبر داد.

ادامه آتش‌سوزی در بخش ایرانی هورالعظیم؛ حریق به دایک مرزی رسید/ مدیر کل محیط زیست خوزستان: احتمالا علت این آتش‌سوزی عامل انسانی بوده
کد خبر: 784559
|
۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۱۱:۱۱:۱۳

محمدجواد اشرفی با اشاره به وقوع آتش‌سوزی در بخش ایرانی تالاب هورالعظیم از ظهر روز گذشته (۶ مردادماه) تاکنون اظهار کرد: همچنان آتش‌سوزی در مخزن شماره یک تالاب هورالعظیم ادامه دارد و حریق به سمت دایک مرزی کشیده شده است. 

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه هنوز وسعت آتش‌سوزی مشخص نیست، افزود: در حال مهار آتش هستیم اما به دلیل وزش باد، آتش در نقاط دیگر شعله‌ور می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به اینکه دایک مرزی، مانع سرایت آتش به بخش عراقی تالاب هورالعظیم است، گفت: احتمالا تا بعد از ظهر امروز (چهارشنبه ۷ مرداد) آتش مهار شود. 

اشرفی با بیان اینکه این آتش‌سوزی منجر به ورود دود به شهرهای خوزستان نمی‌شود، اضافه کرد: احتمالا علت این آتش‌سوزی عامل انسانی بوده است اما بی‌آبی این بخش تالاب نیز آتش‌سوزی را تشدید کرده است. 

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها