کد خبر: 771130
|
۱۴۰۵/۰۲/۰۹ ۲۰:۴۲:۳۲
| |

ترافیک سنگین در شمال؛ محدودیت‌های جدید در جاده چالوس

در پی ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور، جانشین پلیس راه از اعمال محدودیت‌های گسترده خبر داد. بر این اساس، جاده چالوس یک‌طرفه شده و رانندگانی که قصد بازگشت به تهران را دارند باید از مسیرهای جایگزین مانند هراز و فیروزکوه استفاده کنند.

ترافیک سنگین در شمال؛ محدودیت‌های جدید در جاده چالوس
کد خبر: 771130
|
۱۴۰۵/۰۲/۰۹ ۲۰:۴۲:۳۲

جانشین پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال به دلیل افزایش حجم ترافیک خبر داد و گفت: برهمین اساس، تردد تمامی وسایل نقلیه در مسیر شمال به جنوب جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال از ساعت ۱۸ امروز تا اطلاع بعدی ممنوع شده است.

به گزارش ایرنا، سرهنگ سیاوش محبی روز چهارشنبه با اشاره به ترافیک سنگین در جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال اظهار کرد: در پی افزایش حجم تردد و به‌منظور روان‌سازی عبور و مرور، محدودیت‌های ترافیکی در این محورها اعمال شده است.

وی افزود: برهمین اساس از ساعت۱۸ امروز(۹ اردیبهشت)، تردد تمامی وسایل نقلیه در مسیر شمال به جنوب جاده چالوس ممنوع شده و این محور به‌همراه آزادراه تهران–شمال تا اطلاع ثانوی به‌صورت یک‌طرفه (تردد در مسیر جنوب به شمال) مدیریت خواهد شد.

سرهنگ محبی تأکید کرد: این محدودیت‌ها با هدف تخلیه بار ترافیکی اجرا شده و تا عادی شدن شرایط ادامه خواهد داشت.

وی در پایان از رانندگان خواست برای تردد از مسیرهای جایگزین مانند محورهای هراز، فیروزکوه و قزوین–رشت استفاده کنند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها