مدارس تا پایان سال تحصیلی مجازی شد
بنابر اعلام آموزش و پرورش مدارس تا پایان سال تحصیلی مجازی شد.
بنابر اعلام آموزش و پرورش مدارس تا پایان سال تحصیلی مجازی شد.
به گزارش ایرنا، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که با توجه به شرایط پیش آمده و تجاوز نظامی صهیونیست با همراهی امریکا به کشورمان، مدارس تمامی مقاطع تحصیلی تاپایان سال تعطیل و آموزش ها به صورت مجازی ارائه می شود.
علی فرهادی روز دوشنبه اظهار کرد: هیات دولت در پی شهادت حضرت آیت الله العظمی خامنهای، هفت روز تعطیل عمومی اعلام کرد که با توجه به نزدیکی لیالی قدر و تعطیلی مرتبط، تصمیم براین شد که تمامی کلاسهای درس حضوری مدارس تا پایان سال جاری، تعطیل و کلاس درس و آموزشها به صورت غیرحضوری و از طریق فضای مجازی (شبکه آموزشی شاد) ارائه شود.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش افزود: مدارس کشور در هفته جاری به واسطه تعطیل عمومی شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی، تعطیل هستند و با توجه به احتمال ادامهدار شدن شرایط جنگی کشور، مدیران وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفتند که تمامی کلاسهای درس تا پایان سال، به صورت غیرحضوری برگزار شود.
به گفته وی، براساس تصمیم اتخاذ شده، غیرحضوری شدن کلاسهای درس تا پایان اسفندماه است و هر گونه تصمیم جدید در این خصوص برای تمدید این مدت و یا تغییر آن، به صورت رسمی اطلاع رسانی خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید