کد خبر: 757152
|
۱۴۰۴/۱۰/۲۹ ۲۲:۳۹:۵۰
| |

تکرار سناریوی تعطیلی دیرهنگام در دماوند؛ فرماندار: تصمیم با شورای آموزش و پرورش است

مسئولین شورای آموزش و پرورش دماوند، در سکوتی عجیب و علیرغم دمای منفی شش درجه و بارش مداوم برف از اعلام غیرحضوری شدن مدارس خودداری کرده و دانش آموزان را در بلاتکلیفی قرار داده اند.

تکرار سناریوی تعطیلی دیرهنگام در دماوند؛ فرماندار: تصمیم با شورای آموزش و پرورش است
کد خبر: 757152
|
۱۴۰۴/۱۰/۲۹ ۲۲:۳۹:۵۰

با وجود کاهش دمای هوا به منفی ۶ درجه و وقوع یخبندان و بارش برف در شهرستان دماوند، تا لحظه تنظیم این خبر هیچ تصمیم رسمی درباره غیرحضوری شدن مدارس اعلام نشده است؛ موضوعی که بار دیگر انتقادها نسبت به نحوه تصمیم‌گیری مسئولان محلی را برانگیخته است.

به گزارش ایسنا،  این در حالی است که شرایط جوی مشابهی در ۹ دی‌ماه سال جاری نیز تجربه شد؛ اما در آن روز، تصمیم برای غیرحضوری شدن مدارس با تأخیر و در ساعات ابتدایی صبح سه‌شنبه اعلام شد؛ تصمیمی که عملاً کارایی خود را از دست داده بود، چرا که بسیاری از والدین، فرزندان خود را پیش از اعلام رسمی تعطیلی، به مدارس رسانده بودند.

اکنون نیز تکرار همان سناریو، نگرانی خانواده‌ها را افزایش داده است و مسئولین دماوندی در پاسخ به پیگیری های خبرنگار مهر به انداختن توپ تصمیم گیری در زمین یکدیگر بسنده و از پاسخی شفاف در این خصوص خودداری می کنند.

در همین حال یک منبع آگاه در آموزش و پرورش استان تهران به خبرنگار مهر گفت: تصمیم گیری در خصوص نحوه فعالیت مدارس در این شرایط برعهده فرماندار شهرستان به عنوان رئیس شورای آموزش و پرورش است.

حال والدین در شرایط یخبندان، لغزندگی معابر و خطرات احتمالی، ناچارند میان حفظ ایمنی فرزندان و بی‌اطلاعی از تصمیم نهایی مسئولان، انتخاب کنند.

به نظر می‌رسد ضعف در تصمیم‌گیری و نبود مدیریت به‌ موقع از سوی فرماندار دماوند به‌عنوان رئیس شورای آموزش‌وپرورش این شهرستان و سایر دستگاه‌های مسئول، به یک رویه نگران‌کننده تبدیل شده است؛ رویه‌ای که نه‌تنها آرامش خانواده‌ها را سلب می‌کند، بلکه سلامت دانش‌آموزان را نیز در معرض خطر قرار می‌دهد.

در شرایطی که بسیاری از شهرستان‌های کشور، با پیش‌بینی دقیق وضعیت جوی و اطلاع‌رسانی به‌موقع، از بروز چنین سردرگمی‌هایی جلوگیری می‌کنند، انتظار می‌رود مسئولان دماوند نیز با تصمیم‌گیری شفاف، سریع و مسئولانه، مانع تکرار این بلاتکلیفی شوند؛ بلاتکلیفی‌ای که هر بار هزینه آن را والدین و دانش آموزان می‌پردازند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها