کد خبر: 755169
|
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۰۹:۳۰:۲۵
| |

هلاکت عنصر وابسته به گروهک‌های مزدور در قم هنگام حمل نارنجک

معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار قم خبر داد: در پی تحرک دشمنان ملت ایران از جمله رئیس‌جمهور خبیث آمریکا و نخست‌وزیر اسرائیل، عده‌ای به دنبال ایجاد اغتشاش در سطح کشور هستند.

هلاکت عنصر وابسته به گروهک‌های مزدور در قم هنگام حمل نارنجک
کد خبر: 755169
|
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۰۹:۳۰:۲۵

معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار قم: در پی تحرک دشمنان ملت ایران از جمله رئیس‌جمهور خبیث آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، عده‌ای به دنبال ایجاد اغتشاش در سطح کشور هستند.

به گزارش تسنیم؛  برخی از این عناصر امروز دست به تحرکاتی در قم زدند که یکی از آن‌ها، که وابسته به گروهک‌های مزدور تروریست بود، قصد داشت با انفجار نارنجک موجب کشته شدن افراد شود که نارنجک در دستان خود وی منفجر شد و منجر به فوت او شد.

 تصور دشمنان این است که اقتدار نظام اسلامی با چنین تحرکاتی زیر سؤال می‌رود، در حالی که اقتدار نظام بسیار قوی‌تر و بالاتر از آن است که با این اقدامات وادار به تسلیم شود.

 جای تأسف دارد که برخی از جوانان در یک جنگ ترکیبی، بعضاً تحت تأثیر قرار می‌گیرند و این‌گونه موجب آسیب به زندگی خود و اذیت و آزار خانواده‌های‌شان می‌شوند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها