کد خبر: 750582
|
۱۴۰۴/۰۹/۱۳ ۲۲:۲۹:۱۰
| |

پیش‌بینی بارش‌های شدید و سیلاب در نیمه غربی کشور از هفته آینده

نیمه‌غربی کشور طی هفته آینده در معرض بارش‌های شدید و احتمال سیلاب قرار دارد؛ اوج بارش‌ها سه‌شنبه و چهارشنبه پیش‌بینی شده است.

پیش‌بینی بارش‌های شدید و سیلاب در نیمه غربی کشور از هفته آینده
کد خبر: 750582
|
۱۴۰۴/۰۹/۱۳ ۲۲:۲۹:۱۰

براساس تازه‌ترین خروجی مدل معتبر ECMWF اتحادیه اروپا، نیمه‌غربی کشور طی هفته آینده در معرض یک دوره بارشی سنگین و گسترده قرار دارد. پیش‌بینی می‌شود اوج فعالیت این سامانه طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه رخ دهد.

به گزارش رکنا، با وجود تثبیت نسبی سامانه بارشی، هسته‌های اصلی بارش همچنان ممکن است دچار جابه‌جایی شوند. با این حال، تقریباً تمام مدل‌های معتبر هواشناسی بر ورود حجم قابل‌توجهی از رطوبت از مدیترانه و دریای سرخ بین دوشنبه تا پنجشنبه به غرب کشور اتفاق نظر دارند.

کارشناسان هواشناسی با اشاره به این شرایط، احتمال بارش‌های سنگین و سیلاب‌های محلی را هشدار داده و از شهروندان خواستند تدابیر لازم را برای مقابله با آب‌گرفتگی و روان‌آب‌ها اتخاذ کنند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها