علت حادثه مرگبار اتوبوس در جاده دماوند مشخص شد
فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت: ۴ مصدوم بدحال حادثه واژگونی اتوبوس در جاده فیروزکوه با امداد هوایی به بیمارستان منتقل شدند.
ابوالفضل زمانینژاد درباره این حادثه اظهار کرد: در این حادثه چهار نفر جان باختند و ۱۳ نفر از مصدومان به بیمارستان منتقل شدند.
به گزارش ایرنا، وی توضیح داد که این اتوبوس که از ساعت ۱۲ شب از قزوین به مقصد میدان آرژانتین تهران حرکت کرده و سپس عازم سوادکوه مازندران بوده، در محدوده امینآباد جاده فیروزکوه دچار سانحه شد.
خوابآلودگی علت واژگونی اتوبوس
فرماندار شهرستان فیروزکوه علت وقوع حادثه را خوابآلودگی راننده عنوان کرد و افزود: محل وقوع سانحه نه نقطه بحرانی و نه حادثهخیز بوده و تاکنون سابقه مشابهی در این محدوده نداشتیم؛ بنابراین عامل اصلی، غفلت راننده تشخیص داده شده است.
زمانینژاد ادامه داد: در این اتوبوس ۳۲ مسافر حضور داشتند که چهار نفر جان خود را از دست دادند و ۱۳ مصدوم توسط نیروهای امدادی به بیمارستان منتقل شدند و چهار نفر از مصدومان با وضعیت وخیم نیز با بالگرد اعزام شدند و بر اساس گزارش تیمهای درمانی حاضر در محل حادثه حال بیشتر مصدومان در شرایط پایدار قرار دارد.
Play
00:00
00:00
Mute
Settings
PIP
Enter fullscreen
Download
فرماندار فیروزکوه با اشاره به حضور سریع نیروهای امدادی، انتظامی، اورژانس، هلالاحمر و آتشنشانی در محل حادثه گفت: در کمتر از ۴۰ دقیقه عملیات امداد و انتقال مصدومان انجام شد و اکنون شرایط منطقه به حالت عادی بازگشته است.
شهرستان فیروزکوه با جمعیت سیال ۵۰ تا ۱۵۰ هزار نفر در فصول مختلف سال در شرق پایتخت قرار دارد.
دیدگاه تان را بنویسید