کد خبر: 583998
|
۱۴۰۱/۰۹/۰۳ ۰۹:۵۹:۳۷
| |

کوهنوردان با تجهیزات صعود کنند

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وزش باد و ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۴ آذر) خبر داد و تاکید کرد: کوهنوردان در این شرایط جوی با تجهیزات لازم صعود کنند.

کوهنوردان با تجهیزات صعود کنند
کد خبر: 583998
|
۱۴۰۱/۰۹/۰۳ ۰۹:۵۹:۳۷

 

مازیار غلامی درباره شرایط جوی در استان تهران به‌ویژه ارتفاعات آن اظهار کرد: تا روز جمعه ( ۴ آذرماه) شرایط جوی پایدار در استان حاکم است اما از  جمعه در ارتفاعات، افزایش سرعت باد پیش‌بینی می‌شود بنابراین کوهنوردان باید برای صعود به ارتفاعات با در نظر گرفتن شرایط وزش باد، با تجهیزات مناسب به کوهنوردی بروند.

به گزارش ایسنا، مدیرکل اداره‌ هواشناسی استان تهران ادامه داد: از جمعه شب سامانه بارشی به منطقه نفوذ می‌کند و طی روزهای شنبه ویکشنبه ( ۵ و ۶ آذر) نیز فعالیت این سامانه ادامه دارد. بارش‌ها در ارتفاعات به‌صورت برف و در پایین‌دست همچون تهران، ورامین و شهریار ترکیبی از برف و باران و یا باران است.

غلامی در پایان با بیان اینکه از جمعه تا یکشنبه( ۴ تا ۶ آذر) رعد و برق و وزش باد همچنین پدیده مه در ارتفاعات نیز پیش‌بینی می‌شود، گفت:کوهنوردان برای صعود به ارتفاعات تجهیزات مناسب به همراه داشته باشند و هنگام وزش باد شدید در پناهگاه حضور یابند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها