کد خبر: 510837
|
۱۴۰۰/۰۵/۲۷ ۱۳:۲۰:۳۸
| |

ابوالقاسمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله خبر داد:

آمادگی دانشگاه بقیه‌الله برای کارآزمایی واکسن نورا در 12تا18ساله‌ها

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله گفت: جوانان داوطلب 12 تا 18 سال در صورت موافقت سازمان غذا و دارو وارد طرح مطالعاتی واکسن کرونا نورا می شوند.

آمادگی دانشگاه بقیه‌الله برای کارآزمایی واکسن نورا در 12تا18ساله‌ها
کد خبر: 510837
|
۱۴۰۰/۰۵/۲۷ ۱۳:۲۰:۳۸

اعتمادآنلاین| حسن ابوالقاسمی در این خصوص توضیح داد: اولین مجموعه تولیدکننده واکسن ایرانی کرونا هستیم که می خواهیم جوانان را وارد طرح مطالعاتی واکسن کنیم.

به گزارش ایرنا، وی با اشاره به اینکه در تلاشیم موافقت سازمان غذا و دارو را برای اجرای فاز اول گروه سنی 12 تا 18 سال اخذ کنیم، گفت: پیش بینی شده پس از دریافت اخذ مجوز، این کار در قالب مرحله دوم کارآزمایی بالینی واکسن نورا انجام شود؛ به عبارتی تزریق واکسن به داوطلبان 12 تا 18 هم زمان با فاز دوم تست انسانی واکسن انجام می شود.

ابوالقاسمی افزود: مذاکراتی با وزارت بهداشت در این زمینه داشتیم تا در فاز دوم جوانان 12 تا 18 سال را هم وارد طرح مطالعاتی کنیم. این موضوع مورد موافقت اولیه قرار گرفته و امید است مجوز این موضوع هرچه سریع تر صادر شود.

وی ادامه داد: برخی از تولیدکنندگان بین المللی هم در حال مطالعه در این زمینه هستند و تعدادی از آنها توانستند اثبات کنند که واکسن شان برای جوانان هم موثر، کارا و بی خطر است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تصریح کرد: یکی از جمعیت هایی که از نظر انتقال ویروس کرونا، بسیار مهم است کودکان و نوجوانان هستند. اگر در آینده قرار است مدارس و دانشگاه ها باز شود، باید ایمن سازی این افراد صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه ایمن سازی آنان در قطع زنجیره انتقال ویروس بسیار موثر است، گفت: جوانان باوجود اینکه علامت های خیلی شدیدی پیدا نمی کنند، اما ناقل فراوانی هستند؛ به عبارتی آنان معمولا دچار علایم شدید نمی شوند، اما می توانند بیماری را به افراد مسن منتقل کنند.

ابوالقاسمی بر لزوم واکسینه کردن جوانان تاکید کرد و گفت: هرچه سریع تر آنان را واکسینه کنیم، بخشی از انتقال ویروس کرونا در جامعه جلوگیری می شود.

وی درباره طرح های انجام شده در حوزه کرونا در این دانشگاه اظهار داشت: طرح سلول های بنیادی و استفاده از پلاسمای بهبود یافته گان از جمله طرح های تحقیقاتی این مجموعه برای کنترل بیماری و کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا به اجرا در آمده است.

ابوالقاسمی افزود: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله اولین دانشگاه علوم پزشکی بود که داروی کورتون را برای درمان بیماری کرونا پیشنهاد داد و بعدها مشخص شد کورتون یکی از مهمترین درمان های موثر این بیماری است.

به گزارش ایرنا، واکسن «نورا» با تلاش 16 ماهه پزشکان، متخصصان و پژوهشگران بخش تحقیقات و پژوهش بیمارستان بقیه الله (عج) و با مشارکت محققان دانشگاه امام حسین (ع) ساخته‌شده است.

این واکسن ششم تیر ماه 1400 با حضور سعید نمکی وزیر بهداشت، سردار سرلشگر پاسدار حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه، رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و جمعی از فرماندهان و مسئولین در دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله (عج) رونمایی و از ششم تیرماه به‌طور رسمی وارد فاز بالینی شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) درباره این واکسن گفته است: واکسن نورا یک واکسن نوترکیب است و صفر تا 100 آن را محققان ایرانی انجام داده اند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها