کد خبر: 389742
|
۱۳۹۸/۱۲/۱۱ ۱۴:۰۱:۵۱
| |

358 پرونده تخلف در مورد کرونا تشکیل شد

 سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از تشکیل 358 پرونده مربوط به کرونا در سراسر کشور خبر داد.

358 پرونده تخلف در مورد کرونا تشکیل شد
کد خبر: 389742
|
۱۳۹۸/۱۲/۱۱ ۱۴:۰۱:۵۱

اعتمادآنلاین| سیدیاسر رایگانی افزود: تاکنون 358 پرونده در مورد گرانفروشی و اختفا و احتکار ملزومات بهداشتی در تعزیرات تشکیل شده که در حوزه ماسک، مواد ضد عفونی و اقلام بهداشتی خراسان رضوی با 56 پرونده، تهران 50 پرونده، کرمانشاه 30 پرونده، اردبیل 26 پرونده و همدان با 20 پرونده به ترتیب بیشترین فراوانی تشکیل پرونده را داشتند.


وی اظهار داشت: در مجموع 6 میلیون و 200 هزار ماسک در سراسر کشور احتکار و اختفا شده که پنج میلیون از این ماسک ها در استان تهران کشف شده است.


سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اضافه کرد: 22 هزار لیتر محلول ضد عفونی کننده، 16 هزار لیتر الکل و 127 هزار و 300 بسته دستکش یکبار مصرف هم کشف شده است.

تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور تاکنون 593 نفر هستند که 123 نفر ترخیص شده و بهبود یافته و 43 نفر فوت کرده‌اند.

منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها