کد خبر: 358640
|
۱۳۹۸/۰۸/۱۸ ۰۹:۴۴:۰۰
| |

محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان‌شرقی:

آب، برق و گاز مناطق زلزله‌زده آذربایجان شرقی وصل شد/ بازسازی مناطق زلزله‌زده نیازمند منابع مالی کافی است/ آواربرداری مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی آغاز شد

محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه منابع مالی کافی برای بازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در زلزله نیاز داریم، گفت: هر چند برخی دستگاه‌ها برای کمک اعلام آمادگی کرده‌اند، اما منابع هرچه بیشتر باشد، بازسازی نیز با سرعت بیشتری انجام می‌شود.

آب، برق و گاز مناطق زلزله‌زده آذربایجان شرقی وصل شد/ بازسازی مناطق زلزله‌زده نیازمند منابع مالی کافی است/ آواربرداری مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی آغاز شد
کد خبر: 358640
|
۱۳۹۸/۰۸/۱۸ ۰۹:۴۴:۰۰

اعتمادآنلاین| محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان‌شرقی، گفت: این حادثه شش شهر و 140 روستا در استان ما را تحت تاثیر قرار داد و علاوه بر پنج فوتی بیش از 500 نفر نیز مصدوم بر جای گذاشت که این تعداد بیشتر در شرایط اضطرار و اضطراب، دچار صدمه شده بودند و اکنون نیز حدود 10 الی 15 نفر در مراکز درمانی بستری هستند.

وی خاطرنشان کرد: این زمین‌لرزه جزو معدود زلزله‌هایی بود که در دو ساعت اول بیش از 40 پس لرزه خیلی شدید داشت و عصر جمعه هم که زلزله‌ای به قدرت 4.8 ریشتر روی داد که قدری نگرانی در مناطق ایجاد کرد البته جای نگرانی نیست و تخلیه شدن انرژی زمین ما را از زلزله‌های بعدی مصون نگه می‌دارد.


پورمحمدی افزود: تعدادی از خانواده‌ها که امکاناتی داشتند و خانه‌هایشان را بازسازی کردند، آسیب جدی ندیدند، اما اغلب خانه‌های تخریب شده کاهگلی و ساکنان آن افراد کم بضاعت هستند.


وی در ادامه با مقایسه تعداد تلفات زمین لرزه میانه با دیگر زمین لرزه‌های رخ داده در کشور، گفت: بزرگ بودن وسعت میانه، کم بودن جمعیت روستایی و پراکنده بودن روستاهای این شهرستان از عمده علل کم بودن تلفاتی زمین لرزه در این منطقه است.


استاندار آذربایجان شرقی اظهار کرد: طبق آخرین آمار 1500 واحد مسکونی و برخی واحدهای عمومی در این زمین لرزه تخریب و تعداد زیادی از احشام نیز تلف شدند که پس از ارزیابی‌ها شروع به بازسازی واحدهای آسیب دیده می‌شود.


وی با اشاره به برطرف شدن مشکلات در حوزه زیرساختی و برقرار بودن ارتباط در مناطق زلزله زده گفت: مشکلات موجود در زیرساخت‌هایی مانند آب، برق و گاز و مشکلات در محورهای مواصلاتی برطرف شده و اکنون ارتباط برقرار است.

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه اسکان اضطراری روستاهای زلزله زده انجام شده است، گفت: زلزله زده ای زیر آوار وجود ندارد و آواربرداری از روستاهای زلزله زده این استان آغاز شده است.

محمدرضا پورمحمدی اظهار کرد: آوار برداری روستای ورنکش ترکمانچای، ورزقان و یک روستای دیگر ترک با سرعت در حال انجام است و تجهیزات لازم برای آواربرداری به این مناطق اعزام شده است.

وی افزود: نیاز به حضور مردم وجود ندارد و امکانات لازم مثل پتو در حال توزیع در منطقه است و گاز مناطق زلزله زده به جز یک روستا وصل شده است.

پورمحمدی ادامه داد: آب مناطق زلزله زده وصل و برق هم در حال وصل است و در واقع اکنون وضعیت نگران کننده ای وجود ندارد.

زلزله ای به بزرگی 5.9 دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت 2 و 17 دقیقه و 3 ثانیه بامداد امروز (جمعه) حوالی ترک در استان آذربایجان شرقی را لرزاند که این زلزله در استان های آذربایجان غربی، گیلان،‌زنجان و اردبیل احساس شد و استاندار آذربایجان شرقی ضمن حضور سریع در این مناطق و صدور دستورات لازم جلسه مدیریت بحران در شهرستان میانه برگزار کرد.

زلزله یاد شده در عمق 8 کیلومتری زمین به وقوع پیوست و تا کنون این زلزله تاکنون 6 فوتی و 328 مصدوم برجای گذاشته است.

کانون این زلزله در موقعیت 47.64 عرض شمالی و 37.76 طول شرقی ثبت شده است.

تَرْک یکی از شهرهای استان آذربایجان شرقی در شمال غرب ایران است. این شهر مرکز دهستان کندوان و بخش کندوان شهرستان میانه می‌باشد.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها