کد خبر: 327293
|
۱۳۹۸/۰۵/۱۲ ۱۸:۴۴:۰۰
| |

سبک زندگی صحیح تا 70 درصد مانع بروز دیابت می‌شود

مسئول آموزش پژوهشگاه غدد ایران گفت: با رعایت سبک زندگی صحیح یعنی رژیم غذایی مناسب و فعالیت بدنی روزانه می توان تا 70 درصد از بروز دیابت در افراد جلوگیری کرد.

سبک زندگی صحیح تا 70 درصد مانع بروز دیابت می‌شود
کد خبر: 327293
|
۱۳۹۸/۰۵/۱۲ ۱۸:۴۴:۰۰

اعتمادآنلاین| ساسان شرقی اظهار کرد: مبتلایان به دیابت در صورت کنترل نشدن بیماری در طول سال‌های زندگی خود با عوارضی در اعضای حیاتی بدن مانند قلب، کلیه ها، چشم ها و رشته های عصبی روبه رو می شوند که این عوارض کیفیت زندگی آنها را کاهش می دهد.

وی ادامه داد: دیابت یکی از چهار عامل مرگ و میر در دنیا است و این بیماری به طرز چشمگیری در کشور در حال افزایش است.

شرقی تصریح کرد: از حدود چهار سال پیش با مطالعات آزمایشگاهی انجام شده 2 داروی جدید به طور تقریبی همزمان وارد بازار دنیا و ایران شده که این داروها طول عمر بیماران دیابتی را افزایش می دهد، ولی گرانی و نبود پوشش بیمه ای باعث شده بسیاری از بیماران نتوانند داروهای اساسی را تهیه کنند.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شیوع دیابت در منطقه خاورمیانه بالاتر از 10 درصد و بیشتر از سطح متوسط در دنیا است و این بیماری در ایران افرایش چشمگیری داشته است.

اکنون 425 میلیون نفر در دنیا دیابت دارند و بر اساس پیش بینی فدراسیون جهانی دیابت، آمار مبتلایان تا سال 2045 به 629 میلیون نفر خواهد رسید.

شیوع دیابت در ایران 9 تا 12 درصد گزارش شده که از این تعداد 95 درصد به دیابت نوع 2 و سالیانه 800 نفر به دیابت نوع یک مبتلا می‌شوند، همچنین سالیانه 40 درصد مرگ و میر افراد زیر 40 سال در کشور به دلیل دیابت و عوارض آن است.


سالیانه 17 هزار میلیارد تومان صرف دیابت در ایران می‌شود که این هزینه شامل دارو، تجهیزات مورد نیاز بیماران دیابتی، ناتوانی ها، بستری و بیمه‌هاست.

منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها