رییس اجراییات پلیس راهور فاتب خبر داد؛
برخورد با تخلفات اتوبوسهای شرکت واحد
سرگرد نصیرملا، رییس اجراییات پلیس راهور فاتب از برخورد با تخلفات اتوبوسهای شرکت واحد خبر داد.
اعتمادآنلاین| سرگرد نصیرملا، رییس اجراییات پلیس راهور فاتب ضمن بیان این مطلب گفت: گاهی مشاهده میشود که اتوبوسهای شرکت واحد مخصوصا اتوبوسهای BRT و مشخصا اتوبوسهایی که بر روی آنها پلاک ملی الصاق نشده است اقدام به انجام تخلفاتی نظیر عبور از چراغ قرمز می نمایند.
وی افزود: منشاء این امر شاید از آنجایی باشد که رانندگان اینگونه وسایل نقلیه تصور می کنند که امکان ثبت تخلفات آنان وجود ندارد.
رییس اجراییات پلیس راهور فاتب ادامه داد: اداره اجراییات پلیس راهور فاتب در این خصوص تدابیر لازم و مقتضی را اندیشیده و برخورد با تخلفات اتوبوسهای فاقد پلاک ملی را در دستور کار قرار داده است.
نصیرملا افزود: همکاران بنده در اداره اجراییات با پیگیری تصاویر مربوط به تخلفات اتوبوسهای مذکور، ضمن شناسایی و ثبت پلاک موقت منصوب بر روی وسایل نقلیه فوق، اقدامات لازم را در خصوص فراخوان راننده ها، برخورد قانونی و معرفی راننده متخلف به شرکت واحد اتوبوسرانی انجام خواهند دادکه این اقدام در راستای اجرایی طرح طاهر، ارتقاء انضباط ترافیکی و حفظ ایمنی ترافیک و حقوق شهروندی انجام میپذیرد.
منبع: ایلنا
دیدگاه تان را بنویسید