کد خبر: 769432
|
۱۴۰۵/۰۱/۲۹ ۲۳:۳۹:۵۶
| |

دستگیری ۶۹ «مزدور آمریکایی-اسرائیلی» در مازندران

روابط عمومی سپاه کربلا از بازداشت ۶۹ مزدور آمریکایی - صهیونی در استان مازندران خبر داد.

دستگیری ۶۹ «مزدور آمریکایی-اسرائیلی» در مازندران
کد خبر: 769432
|
۱۴۰۵/۰۱/۲۹ ۲۳:۳۹:۵۶

روابط عمومی سپاه کربلا در روز شنبه ۲۹ فروردین با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

«با تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان عج، در سازمان اطلاعات سپاه کربلا ۶۹ نفر در قالب عناصر وابسته به جریان سلطنت‌طلبی، مرتبطین با رژیم صهیونیستی عناصر وطن‌فروش و عوامل رسانه‌ای در سطح استان شناسایی و دستگیر شدند.

این هسته‌ها ضمن ارسال اطلاعات مراکز حساس به‌دنبال اقدامات خرابکارانه و ایذایی بودند. از این عناصر مقداری سلاح گرم و سرد و تجهیزات مخابراتی کشف و ضبط شد.

همچنین با اقدامات سازمان اطلاعات سپاه کربلا، ۲۰ دستگاه گیرنده اینترنت ماهواره‌ای که برای ارسال اطلاعات جهت بهره‌برداری سرویس‌های اطلاعاتی دشمن و همچنین شبکه تروریستی اینترنشنال بود شناسایی و ضبط شدند.

نامبردگان از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تا زمان دستگیری مکرراً اقدام به برقراری ارتباط با دشمنان ایران عزیز کرده بودند و محتواهای جمع‌آوری شده از افراد و اماکن را ارسال می‌کردند.

در پایان این اطلاعیه ضمن تشکر از همراهی مردم با سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه کربلا مازندران از آحاد مردم استان خواسته می‌شود هرگونه تحرکات مشکوک را به‌ شماره ۱۱۴ ستاد خبری اطلاعات بسیج به اشتراک گذارند.»

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها