کد خبر: 769132
|
۱۴۰۵/۰۱/۲۸ ۰۹:۰۰:۰۰
| |

منصور حقیقت‌پور:

تحلیل‌های آمریکا از واقعیت‌های منطقه فاصله دارد؛ به همین دلیل در تحقق اهداف خود ناکام خواهد ماند/ تصمیم‌گیری درباره سطح غنی‌سازی، از جمله کاهش از ۶۰ درصد به ۲۰ درصد، صرفاً بر مبنای منافع ملی اتخاذ می‌شود، تحت فشار ایالات متحده آمریکا یا اسرائیل نخواهد بود

حقیقت‌پور با اشاره به مذاکرات هسته‌ای اظهار داشت که ایران بر اساس قوانین بین‌المللی و در چارچوب مقررات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عمل می‌کند. وی افزود که تصمیم‌گیری درباره سطح غنی‌سازی، از جمله کاهش از ۶۰ درصد به ۲۰ درصد، صرفاً بر مبنای منافع ملی اتخاذ می‌شود و تحت فشار ایالات متحده آمریکا یا اسرائیل نخواهد بود.

تحلیل‌های آمریکا از واقعیت‌های منطقه فاصله دارد؛ به همین دلیل در تحقق اهداف خود ناکام خواهد ماند/ تصمیم‌گیری درباره سطح غنی‌سازی، از جمله کاهش از ۶۰ درصد به ۲۰ درصد، صرفاً بر مبنای منافع ملی اتخاذ می‌شود، تحت فشار ایالات متحده آمریکا یا اسرائیل نخواهد بود
کد خبر: 769132
|
۱۴۰۵/۰۱/۲۸ ۰۹:۰۰:۰۰

منصور حقیقت‌پور فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با خبرنگار اعتماد آنلاین با اشاره به موضوع آتش‌بس در لبنان تأکید کرد که این موضوع باید در چارچوب منافع حزب‌الله بررسی شود. به گفته حقیقت‌پور، لازم است مشخص شود که در این آتش‌بس چه منافعی برای حزب‌الله در نظر گرفته شده و دولت لبنان نیز باید نشان دهد تا چه حد نماینده واقعی منافع ملی این کشور است. وی مدعی شد که دولت لبنان تحت تأثیر عربستان سعودی قرار دارد و این مسئله مانع از تأمین کامل منافع مردم لبنان می‌شود.

این فعال سیاسی همچنین پیشنهاد داد که موضوع آتش‌بس می‌تواند از طریق برگزاری همه‌پرسی به رأی مردم لبنان گذاشته شود تا مشخص شود شهروندان این کشور دیدگاه حزب‌الله را می‌پذیرند یا موضع دولت را ترجیح می‌دهند. او این مسیر را رویکردی منطقی، اصولی و دموکراتیک توصیف کرد.

حقیقت‌پور در ادامه با اشاره به مذاکرات هسته‌ای اظهار داشت که ایران بر اساس قوانین بین‌المللی و در چارچوب مقررات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عمل می‌کند. وی افزود که تصمیم‌گیری درباره سطح غنی‌سازی، از جمله کاهش از ۶۰ درصد به ۲۰ درصد، صرفاً بر مبنای منافع ملی اتخاذ می‌شود و تحت فشار ایالات متحده آمریکا یا اسرائیل نخواهد بود.

به گفته او، ایران هزینه‌های سنگینی در حوزه هسته‌ای پرداخت کرده و همچنان با قدرت از منافع خود دفاع خواهد کرد. وی همچنین اشاره کرد که تولید ۲۰ درصدی برای تأمین نیازهای پزشکی و تولید رادیوداروها ضروری است و بخش قابل توجهی از بیماران از این ظرفیت بهره‌مند می‌شوند.

وی درباره محاصره دریایی تنگه هرمز توسط آمریکا گفت: چنین طرحی با شرایط واقعی منطقه همخوانی ندارد و همانند سایر تلاش‌های گذشته علیه ایران، به نتیجه نخواهد رسید. وی با اشاره به ناکامی‌های پیشین آمریکا در دستیابی به اهدافی مانند تغییر نظام، تجزیه کشور یا توقف برنامه هسته‌ای ایران، تأکید کرد که این‌گونه اقدامات نیز موفق نخواهد بود.

او در پایان تصریح کرد که تحلیل‌های آمریکا از واقعیت‌های منطقه فاصله دارد و به همین دلیل این کشور در تحقق اهداف خود ناکام خواهد ماند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها