کد خبر: 759482
|
۱۴۰۴/۱۱/۱۴ ۲۱:۳۸:۴۵
| |

شمخانی: جنگ حتمی است، اما زمان سیاسی برای دیپلماسی وجود دارد/هدف دشمن بلعیدن کامل ایران است، اما ایران بلعیدنی نیست

مشاور سیاسی رهبر انقلاب : ما به عنوان افراد نظامی احساس می‌کنیم که جنگ حتمی است، ولی از نظر سیاسی، زمان و فرصت برای دیپلماسی وجود دارد.

شمخانی: جنگ حتمی است، اما زمان سیاسی برای دیپلماسی وجود دارد/هدف دشمن بلعیدن کامل ایران است، اما ایران بلعیدنی نیست
کد خبر: 759482
|
۱۴۰۴/۱۱/۱۴ ۲۱:۳۸:۴۵

علی شمخانی مشاور سیاسی رهبر انقلاب با المیادین گفت‌و‌گو کرد.

شمخانی: لباس نظامی پوشیدن پیام عملی است، نه سیاسی

به گزارش دانشجو؛ خبرنگار المیادین: اولین بار در لباس نظامی شمارا می‌بینم؟

شمخانی پاسخ می‌دهد: من نظامی هستم و شغل اصلی ‌من نظامی است و وضعیت موجود منطقه ما این‌طور است که الان ایجاد می‌کند لباس نظامی بپوشم.

خبرنگار می پرسد: یعنی رساله سیاسی است یا پیام عملی؟

او پاسخ می دهد: رساله سیاسی نیست؛ یک پیام عملی است.

خبرنگار می‌گوید: یعنی به صورت مستقیم الان آماده‌اید؟ می‌خواید بگید آماده‌اید برای جنگ؟ وی گفت: بله.

شمخانی: جنگ حتمی است، اما زمان سیاسی برای دیپلماسی وجود دارد

خبرنگار المیادین: آیا جنگ حتمی است یا به خروجی‌های سیاسی منجر خواهد شد؟ مذاکرات یکی از آن‌هاست. نیروهای آمریکایی نمی‌خواهند به سمت جنگ بروند؟

مشاور سیاسی رهبر انقلاب : ما به عنوان افراد نظامی احساس می‌کنیم که جنگ حتمی است، ولی از نظر سیاسی، زمان و فرصت برای دیپلماسی وجود دارد.

باید از این زمان استفاده کرد و گام‌های درست را برداشت. مشکلات پیچیده‌ای وجود دارد که باید حل شوند تا مسیر درست پیموده شود.

یکی از بهترین راه‌ها دیپلماسی است و باید قدم‌هایی برای تقویت آن برداشت، در کنار آمادگی برای جنگ.

این پیشنهادات دیپلماتیک نباید همراه با تهدید باشد و باید منطقی و دارای شروط درست باشد.

در این صورت، امیدی برای دور ماندن از فاجعه وجود دارد که هیچ توجیهی برای آن وجود ندارد.

الان در مراحل ابتدایی هستیم و امکانات برای محقق کردن این هدف وجود دارد.

 

دشمنان با ابزار رسانه‌ای تلاش می‌کنند مردم را وادار به عقب‌نشینی کنند؛ ما آماده‌ایم

وی افزود: آنها به هر حال همه ابزارهایشان را استفاده می‌کنند؛ همه ابزارهای رسانه‌ای‌شان را برای حضور نظامی در منطقه و اطراف ایران به کار بردند و همه این‌ها با تمام قدرتشان است تا مردم ایران را مجبور کنند عقب‌نشینی و کوتاه بیایند.

او ادامه داد :ما فرضیه اول را اینگونه می‌پنداریم: ما برای این وضعیت آماده‌ایم و و آنها این قدرت را ندارند که بتوانند از قدرتشان استفاده کنند تا بدون شلیک حتی یک گلوله پیروز شوند.

هدف دشمن بلعیدن کامل ایران است، اما ایران بلعیدنی نیست

شمخانی گفت: اگر دیروز صحبت‌های مقام معظم رهبری را دیده باشید، ایشان این حقیقت را بیان کردند: آنها می‌خواهند ایران را به صورت کامل ببلعند و بلعیدن ایران یعنی وجود جمهوری اسلامی ایران غیرممکن شود.

او ادامه داد: این برای آنها مثل یک لقمه است که در گلویشان گیر می‌کند و متأسفانه تجارب گذشته برایشان عبرت نشده است و به همین دلیل اقدام کردند به کارهایی علیه ایران، اما این باعث نشده به هدفشان برسند.

وی اظهارداشت: هدفشان بلعیدن ایران است و نمی‌توانند این کار را بکنند و امیدوارم تجربه‌شان عبرت شود و برایشان مشخص شود که ایران بلعیدنی نیست و قبل از اینکه هزینه‌های زیادی صرف کنند، نمی‌توانند به این تحرکات دست بزنند.

اغتشاشات و تحریم‌ها بخشی از «پلن ب» دشمن برای پیروزی بدون جنگ نظامی بود

مشاور سیاسی رهبر انقلاب در مصاحبه با المیادین تصریح کرد: در اغتشاشات سناریوهای مختلفی بوده که در مقابل ایالات متحده آمریکا داشتیم و اگر به اتفاقاتی که اخیراً افتاد در کشور و همراهی آنها نگاه کنید، از ورود ترامپ به توافق هسته‌ای تا این‌که یک طرح و سناریو بود که نتوانستند به اهدافشان برسند.

او ادامه داد: آنها از طریق تهدید اهداف ایران، گام به جلو برداشتند، اما در نهایت فکر می‌کردند می‌توانند پروژه‌های جایگزین خود را اجرا کنند و ما الان بعد از جنگ گذشته در نقشه‌ی «پلن ب» آنها هستیم.

وی افزود: تجهیز، تعلیم، آماده کردن و تحریک افرادی که می‌خواستند علیه مراکز تأمین کشور و امنیت کشور اقدام کنند، پروژه‌ای بود برای ضعیف کردن موضع ایران و هدفشان این بود که راه را برای پروژه و طرح بعدی‌شان آماده کنند؛ طرح «بی» آنها، رسیدن به پیروزی بدون کار نظامی و جنگ، با جنگ روانی و این‌ها بود اما نمی‌توانند این نتیجه را بگیرند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها