کد خبر: 697690
|
۱۴۰۳/۱۱/۱۴ ۲۳:۰۰:۰۰
| |

مصطفی پوردهقان:

وقتی مردم در تنگنای معیشتی هستند اینکه علیه ظریف موضع بگیریم مردم را دلسرد می‌کند

مصطفی پوردهقان گفت: وقتی مردم در تنگنای معیشتی هستند، اینکه علیه آقای ظریف موضع بگیریم و به او اتهام بزنیم، اینها رفتارهایی است که مردم را دلسرد می‌کند.

وقتی مردم در تنگنای معیشتی هستند اینکه علیه ظریف موضع بگیریم مردم را دلسرد می‌کند
کد خبر: 697690
|
۱۴۰۳/۱۱/۱۴ ۲۳:۰۰:۰۰

مصطفی پوردهقان، عضو کمیسیون صنایع و معادن با روزنامه ایران گفت‌وگو کرده است. 

به گزارش ایران، بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

  • دولت پزشکیان می‌توانست صرفاً با استفاده از نیروهای حامی خود شکل بگیرد. اما او تصمیم گرفت برای حل مشکلات به دور از تندروی و با استفاده از میانه‌روهای دو جریان، مسائل جدی کشور را پیش ببرد. در مقابل چنین نگاهی و با تعریف خاصی که مقام معظم رهبری از پیروزی دولت داشتند، برخی مواضع که با سیاسی کردن فضا مطرح می‌شوند، به دور از انصاف است.
  • نمی‌توان انتقاد را نفی کرد، اما نباید با ضربه زدن به دولت، عملاً به نظام آسیب بزنیم. وقتی مردم در تنگنای معیشتی هستند، اینکه علیه آقای ظریف موضع بگیریم و به او اتهام بزنیم، اینها رفتارهایی است که مردم را دلسرد می‌کند.
  • احساس می‌شود برخی همچنان درگیر انتخاباتی هستند که در آن بازنده بودند و هنوز بغض سیاسی دارند. حال آنکه باید بنا به توصیه‌های رهبر انقلاب در عین نقد، از ورود به فضاسازی‌های تلخی که بر ذهن مردم تأثیر می‌گذارد، اجتناب شود.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها