کد خبر: 718096
|
۱۴۰۴/۰۳/۲۱ ۱۲:۰۰:۳۹
| |

امتیاز وام ازدواج؛ بهانه‌ای برای کلاهبرداری میلیاردی

کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان بندرلنگه یک کلاهبردار را با 18 فقره کلاهبرداری شناسایی و دستگیر کردند.

امتیاز وام ازدواج؛ بهانه‌ای برای کلاهبرداری میلیاردی
کد خبر: 718096
|
۱۴۰۴/۰۳/۲۱ ۱۲:۰۰:۳۹

کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان بندرلنگه یک کلاهبردار را با 18 فقره کلاهبرداری شناسایی و دستگیر کردند.

به گزارش اعتمادآنلاین، فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: در پی دریافت چند مورد گزارش مبنی بر کلاهبرداری در یکی از روستاهای شهرستان بندرلنگه و متواری شدن متهم، بلافاصله پیگیری موضوع در دستور کار قرار گرفت.

سردار علی اکبر جاویدان  افزود: با بررسی‌های انجام شده توسط کارشناسان پلیس آگاهی مشخص شد چندین فقره کلاهبرداری با شیوه و ترفند فروش امتیاز وام ازدواج و سوء استفاده از موقعیت شغلی افراد که عموما کارمند و نیازمند وام بودند، توسط متهم انجام شده است.

سردار جاویدان  اظهار داشت: متهم که  در امور خیریه محل سکونت خود فعالیت داشت و  اعتماد اهالی را بدست آورده بو، با شیوه فروش امتیاز وام مبالغ 7الی 12میلیارد ریالی، پس از دریافت وجه مورد نظر از مالباختگان، به بهانه مشکل در سیستم پرداخت  بانکی و اینکه بانک واریزی تسهیلات ندارد، اقدام به کلاهبرداری کرده بود که با تلاش ماموران شناسایی و دستگیر شد.

این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: متهم در بازجویی‌های فنی به‌عمل‌آمده  به 23 فقره کلاهبرداری به ارزش بیش از 25میلیارد ریال با این شیوه اعتراف کرد و تاکنون 18 مالباخته و شاکی  شناسایی شده‌اند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها