کد خبر: 797911
|
۱۴۰۵/۰۸/۱۱ ۰۰:۰۱:۱۴
| |

منبع امنیتی ایران: آماده دفاع قاطع و پشیمان‌کننده هستیم

یک منبع امنیتی ایرانی به الجزیره: مذاکرات با آمریکا از طریق واسطه قطری ادامه دارد، اما نسبت به نیت ترامپ خوش‌خیال نیستیم؛ پیام ونس مثبت ارزیابی شده و پاسخ در حال بررسی است. ما تمرکز خود را بر آمادگی کامل برای دفاع قاطع و پشیمان‌کننده حفظ می‌کنیم.

منبع امنیتی ایران: آماده دفاع قاطع و پشیمان‌کننده هستیم
کد خبر: 797911
|
۱۴۰۵/۰۸/۱۱ ۰۰:۰۱:۱۴

یک منبع امنیتی ایرانی به الجزیره گفت: تهران مذاکرات با طرف آمریکایی را از طریق واسطه قطری و برخی دیگر ادامه می‌دهد اما لحظه‌ای نسبت به نیت ترامپ، دچار خوش‌خیالی حداقلی هم نمی‌شود. 

به گزارش تسنیم، پیام دریافت شده از ونس در تهران، مثبت ارزیابی شده و پاسخ به آن در حال بررسی است.

ما فکر می‌کنیم که در آمریکا ممکن است صداهای مختلفی وجود داشته باشد، اما تجربه نشان داده که رئیس‌جمهور و حلقه پیرامون وی مغلوب وسوسه‌های نتانیاهو و تندروهای جنگ‌طلب حامی می‌شود. 

به همین دلیل ما موظفیم تمرکز خود را بر آمادگی کامل برای دفاع قاطع و پشیمان‌کننده در برابر هرگونه تعرض و جنایت آمریکا و اسرائیل حفظ کنیم.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها