کد خبر: 773980
|
۱۴۰۵/۰۲/۲۹ ۰۹:۲۴:۴۷
| |

رسانه‌های عبری: حزب الله راهبرد جدید جنگ فرسایشی را در پیش گرفته و الگوی حملات خود را تغییر داده است

رسانه‌های عبری به نقل از ارزیابی‌های ارتش این رژیم گزارش دادند، حزب‌الله هم‌زمان با ادامه عملیات نظامی در جنوب لبنان، راهبرد جدیدی مبتنی بر «جنگ فرسایشی» در پیش گرفته و الگوی حملات خود را تغییر داده است.

رسانه‌های عبری: حزب الله راهبرد جدید جنگ فرسایشی را در پیش گرفته و الگوی حملات خود را تغییر داده است
کد خبر: 773980
|
۱۴۰۵/۰۲/۲۹ ۰۹:۲۴:۴۷

رسانه‌های عبری گزارش دادند ارتش رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر تغییراتی در راهبرد میدانی حزب‌الله شناسایی کرده و معتقد است این جنبش وارد مرحله‌ای از جنگ فرسایشی علیه نیروهای نظامی مستقر در جنوب لبنان و مناطق شمالی فلسطین اشغالی شده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس این گزارش، در شرایطی که سه لشکر ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در جنوب لبنان عملیات زمینی انجام می‌دهند، حزب‌الله الگوی شلیک‌های خود را تغییر داده است.

به نوشته این رسانه‌ها، حزب‌الله اکنون به جای اجرای حملات با حجم بالای موشکی، تعداد کمتری موشک در هر موج شلیک می‌کند، اما در مقابل دفعات حملات را افزایش داده و دامنه جغرافیایی عملیات را گسترش داده است؛ رویکردی که به گفته تحلیل‌های نظامی با هدف حفظ توان عملیاتی در بلندمدت دنبال می‌شود.

در همین راستا، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد پهپادهای حزب‌الله اکنون حدود ۸۰ درصد از آزادی عمل ارتش این رژیم در جنوب لبنان را محدود کرده‌اند؛ موضوعی که به یکی از اصلی‌ترین نگرانی‌های امنیتی تل‌آویو تبدیل شده است.

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی برآورد کرده است که علاوه بر تلفات نیروهایش، تهدید پهپادهای مسلح حزب‌الله تأثیر گسترده‌ای بر عملیات میدانی گذاشته است و موجب شده بسیاری از عملیات‌های نظامی در ساعات روز اجرا نشوند.

این رسانه عبری افزود به دلیل کمبود تجهیزات، سامانه‌های مقابله با پهپادها تنها در اختیار شمار محدودی از نیروها در هر یگان قرار گرفته است.

همزمان، منابع وابسته به سرویس اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی (امان) از تغییر تاکتیک‌های حزب‌الله خبر داده و اعلام کردند این جنبش از الگوی سازمان‌یافته مبتنی بر فرماندهی مرکزی به سمت شیوه جنگ چریکی حرکت کرده است.

به گفته این منابع، این تغییر از طریق فعالیت در قالب هسته‌های کوچک، اجرای حملات غافلگیرانه و جابه‌جایی مستمر میان روستاهای جنوب لبنان نمود پیدا کرده است.

در این گزارش همچنین اذعان شده است که بخشی از این تغییرات به هلاکت شماری از ژنرال‌های ارشد یگان رضوان مرتبط است.

در پی افزایش نگرانی‌ها از تهدید پهپادی، پیش‌تر بنیامین نتانیاهو با اختصاص حدود ۷۰۰ میلیون دلار برای توسعه راهکارهای مقابله با پهپادهای حزب‌الله موافقت کرده بود. رسانه‌های عبری گزارش داده‌اند این طرح شامل استقرار رادارهای ثابت در مرزهای شمالی و توسعه سامانه‌های پدافندی جدید برای حفاظت از نیروهای زمینی و تجهیزات نظامی است.

پهپادهای حزب‌الله، به‌ویژه نمونه‌های مجهز به فناوری فیبر نوری، طی هفته‌های اخیر به یکی از چالش‌های مهم امنیتی برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده‌اند و رسانه‌های این رژیم بارها نسبت به دشواری مقابله با آن‌ها هشدار داده‌اند.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها