کد خبر: 703505
|
۱۴۰۳/۱۲/۲۰ ۰۹:۴۵:۰۴
| |

مارک کارنی نخست‌وزیر کانادا شد

اعضای حزب لیبرال کانادا پس از استعفای جاستین ترودو، مارک کارنی ۷۰ ساله را به‌عنوان رهبر حزب و نخست‌وزیر جدید کانادا تا زمان برگزاری انتخابات پارلمانی انتخاب کردند.

مارک کارنی نخست‌وزیر کانادا شد
کد خبر: 703505
|
۱۴۰۳/۱۲/۲۰ ۰۹:۴۵:۰۴

 

اعضای حزب لیبرال کانادا پس از استعفای جاستین ترودو، مارک کارنی 70 ساله را به‌عنوان رهبر حزب و نخست‌وزیر جدید کانادا تا زمان برگزاری انتخابات پارلمانی انتخاب کردند.

به گزارش تسنیم، او در اولین سخنرانی خود به‌عنوان نخست‌وزیر کانادا با اشاره به تنش‌های اخیر با آمریکا گفت: «آمریکایی‌ها کشور ما را می‌خواهند و ما نمی‌توانیم اجازه دهیم ترامپ پیروز شود، کانادا هرگز بخشی از آمریکا نخواهد شد».

طبق گزارش منابع خبری در کانادا، جاستین ترودو، نخست‌وزیر سابق این کشور با فشار حزب خود و نظرسنجی‌های ناامیدکننده افکار عمومی مواجه بوده که این مساله موجب استعفای او شده است. 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها