کد خبر: 715405
|
۱۴۰۴/۰۳/۰۵ ۱۴:۱۰:۰۳
| |

فوری؛ تاریخ جدید حارج شمش طلا اعلام شد

یکصد و دوازدهمین مرحله حراج شمش طلا توسط مرکز مبادله ایران روز سه‌شنبه 6 خرداد 1404 برگزار می‌شود. متقاضیان باید تا ساعت 24 روز دوشنبه 5 خرداد با واریز 10 میلیارد ریال وجه ضمان، آمادگی خود را برای خرید شمش‌های یک کیلویی با عیار 995 اعلام کنند.

فوری؛ تاریخ جدید حارج شمش طلا اعلام شد
کد خبر: 715405
|
۱۴۰۴/۰۳/۰۵ ۱۴:۱۰:۰۳

مرکز مبادله ایران اعلام کرد که یکصد و دوازدهمین جلسه حراج شمش طلا روز سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد. این حراج در ادامه سیاست‌های بانک مرکزی و دولت برای شفاف‌سازی بازار طلا، پاسخ به تقاضای سرمایه‌گذاران و ایجاد رقابت سالم در خرید و فروش این فلز گران‌بها انجام می‌شود.

به گزارش نور نیوز؛ متقاضیان حضور در این حراج باید تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۵ خردادماه، مبلغ ۱۰ میلیارد ریال (معادل یک میلیارد تومان) را به عنوان وجه‌الضمان برای هر قطعه شمش واریز کنند. تنها پس از انجام این مرحله، افراد یا شرکت‌ها مجاز به شرکت در حراج خواهند بود.

هر قطعه شمش طلا دارای وزن یک کیلوگرم و حداقل عیار ۹۹۵ در هزار خواهد بود که استانداردی جهانی برای طلای خالص محسوب می‌شود. این مشخصات، شمش‌های ارائه‌شده را برای سرمایه‌گذاری و ذخیره‌سازی بسیار ارزشمند می‌کند.

براساس آمار منتشرشده از سوی مرکز مبادله، طی ۹ نوبت حراج برگزار شده در اردیبهشت‌ماه امسال، در مجموع ۷۵۷ کیلوگرم شمش طلا معامله شده که ارزش آن بالغ بر ۶۶۲۳ میلیارد تومان بوده است. این آمار بیانگر استقبال چشمگیر سرمایه‌گذاران و فعالان بازار از این حراج‌ها است.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها