کد خبر: 250403
|
۱۳۹۷/۰۹/۱۹ ۱۷:۰۴:۰۰
| |

از سوی گمرک اعلام شد

کاهش 12 درصدی واردات برنج

طی هشت ماه ابتدای سال جاری، 968 هزار و 840 تن برنج وارد کشور شد که نسبت به مدت مشابه پارسال 12.11 درصد کاهش یافته است.

کاهش 12 درصدی واردات برنج
کد خبر: 250403
|
۱۳۹۷/۰۹/۱۹ ۱۷:۰۴:۰۰

اعتمادآنلاین| بررسی تازه‌ترین آمار گمرک از تجارت خارجی ایران نشان می‌دهد، در هشت ماه ابتدای سال جاری 968 هزار و 840 تن برنج به ایران وارد شده که ارزش آن رقمی در حدود 995 میلیون و 715 هزار دلار است.

واردات برنج به ایران 4.51 درصد از وزن کل و 3.37 درصد از ارزش کل واردات به ایران در این مدت را شامل می‌شود.

در مدت مشابه سال گذشته یک میلیون و 102 هزار تن برنج به ارزش یک میلیارد و 34 میلیون دلار وارد شده بود که 4.48 درصد از وزن و 3.01 درصد از ارزش کل واردات ایران در آن مدت را به خود اختصاص داده بود.

به این ترتیب آمار نشان می‌دهد که واردات برنج در هشت ماهه‌ی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزنی 12.11 درصد و از لحاظ ارزش 3.77 درصد کاهش یافته است.

هر ساله در فصل برداشت برنج داخلی، واردات این محصول به کشورمان برای حمایت از تولید کنندگان ممنوع می‌شود. با توجه به اتمام دوره ممنوعیت واردات برنج، روز 13 آذر ماه دستور بازگشایی سامانه جامع تجارت برای ثبت سفارش این کالا از سوی گمرک ابلاغ شد.

منبع: میزان

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها