کد خبر: 786109
|
۱۴۰۵/۰۵/۱۹ ۱۷:۱۰:۲۸
| |

«اعتمادآنلاین» گزارش می‌دهد:

معمای تیراندازی به خواستگار پشیمان

مردی که متهم است به خاطر پشیمانی خواستگار خواهرش او را با شلیک گلوله تنبیه کرده، در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفت اما همه‌چیز را منکر شد.

معمای تیراندازی به خواستگار پشیمان
کد خبر: 786109
|
۱۴۰۵/۰۵/۱۹ ۱۷:۱۰:۲۸

مردی که متهم است به خاطر پشیمانی خواستگار خواهرش او را با شلیک گلوله تنبیه کرده، در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفت اما همه‌چیز را منکر شد.

به گزارش اعتمادآنلاین، متهم که مردی جوان است به اتهام مباشرت در ایراد ضرب و جرح عمدی با سلاح گرم، نگهداری یک قبضه سلاح گرم، قدرت‌نمایی با سلاح گرم و اخلال در نظم و آسایش عمومی از طریق ایجاد مانع برای کسب‌وکار شکات روبه‌روست اما همه اتهامات را انکار کرده و مدعی است شاکی او را اشتباه گرفته است.

سه سال قبل، از رباط‌کریم خبر رسید فردی با اسلحه به یک سوپرمارکت حمله کرده و دو مردی را که آنجا بوده‌اند هدف قرار داده است. تحقیقات نشان داد این فرد روی صندلی عقب یک خودرو تیبا نشسته بود و از همان‌جا او بدون بیان هیچ کلامی به سمت سوپرمارکت تیراندازی کرد. در پی این اتفاق، دو مرد که در آنجا مشغول کار بودند به‌شدت زخمی شدند.

پس از انتقال مصدومان به بیمارستان و بهبود نسبی، تحقیقات از دو مجروح آغاز و مشخص شد ماجرا به خواستگاری ناکام مربوط است.

یکی از مجروحان به نام پرهام گفت: دو ماه قبل عاشق دختری شدم و تصمیم گرفتم با او بیشتر آشنا شوم و ازدواج کنم. خواستگاری هم رفتم و چند باری هم با او تلفنی و حضوری صحبت کردم اما بعد متوجه شدم به درد یکدیگر نمی‌خوریم و خواستگاری به هم خورد. برادر دختر خیلی از این موضوع ناراحت شد و چند باری مرا تهدید کرد. حتی یک ماه قبل با موتور به سمتم آمد تا من را بکشد اما موفق نشد.

در ادامه تحقیقات، متهم شناسایی و دستگیر شد، اما از همان ابتدا اتهام تیراندازی را رد کرد و مدعی شد شاکی او را اشتباه گرفته است.

متهم که منوچهر نام دارد گفت: بعد از اینکه خواستگاری خواهرم به هم خورد من دیگر با پرهام ارتباطی نداشتم. البته از او خوشم نمی‌آید اما اصلاً با او ارتباطی نداشتم.

بررسی‌های ماموران به اینجا ختم نشد. آنها دوربین‌های مداربسته محل را هم تحت بازبینی قرار دادند. هرچند تصویر لحظه شلیک وجود داشت اما دوربین‌ها به صورت واضح تصویری از عامل شلیک ضبط نکرده بودند. با این حال تصاویر ضبط‌شده بسیار شبیه متهم بود. به این ترتیب کیفرخواست علیه منوچهر صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه 8 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.

در جلسه رسیدگی بعد از اینکه کیفرخواست علیه متهم خوانده شد، شاکی در جایگاه قرار گرفت و شکایت خود را مطرح کرد. او گفت: من خواستار مجازات متهم و پرداخت خسارت هستم.

در ادامه متهم در جایگاه حاضر شد و بار دیگر تمام اتهامات خود را رد کرد. او گفت: من این کار را انجام نداده‌ام و شاکی مرا اشتباه گرفته است. بعد از ماجرای خواستگاری دیگر این مرد را ندیدم و هیچ مشکلی با او نداشتم که بخواهم به او حمله کنم.

متهم درباره سلاح کشف‌شده نیز گفت: سلاحی که از من کشف شده مربوط به قبل است و در خانه نگهداری می‌کردم و هیچ ارتباطی با این ماجرا ندارد.

او در ادامه مدعی شد شکایت شاکی به‌ دلیل اختلاف‌های قبلی و مخالفت خانواده با ازدواج مطرح شده است. او گفت: من هیچ‌وقت او را تهدید نکردم و در تیراندازی مقابل مغازه هم نقشی نداشتم.

در پایان هیات قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.

 

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها