کد خبر: 684937
|
۱۴۰۳/۰۸/۲۴ ۲۰:۵۹:۴۵
| |

شناسایی ۱۲۰ هزار آسیب در حوزه سایبری کشور

رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا از شناسایی ۱۲۰هزار آسیب در حوزه سایبری کشور خبر داد.

شناسایی ۱۲۰ هزار آسیب در حوزه سایبری کشور
کد خبر: 684937
|
۱۴۰۳/۰۸/۲۴ ۲۰:۵۹:۴۵

حسین انصاری عصر امروز در همایش استانی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات که با حضور مسئولان در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، به آسیب‌ها و مزایای فضای مجازی و سایبری اشاره کرد و گفت: این روزها 70 درصد زندگی هر فرد در فضای سایبری سپری می‌شود، بنابراین دقت به بحث امنیت این حوزه، دقت به فرایند و حفظ ساختار اجتماعی است.

به گزارش تسنیم، وی افزود: دشمنان با تبلیغات دروغین در فضای مجازی دنبال ضربه حداکثری به فضای سایبری هستند تا زندگی مردم را مختل و افکار عمومی را منحرف کنند اما خوشبختانه همه توطئه‌ها و حملات آنها با تلاش مجاهدانه و خالصانه نیروهای سایبری دفع و خنثی شده است.

رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا با بیان اینکه در حال حاضر ما در جنگ سایبری تمام عیار قرار داریم، تصریح کرد: سربازان و نیروهای ما برای جنگ تمام عیار سایبری همانند دوره جنگ تحمیلی آمادگی دارند.

وی بر ضرورت دشمن‌شناسی، زمان‌شناسی و آموزش تخصصی در این حوزه تاکید کرد و افزود: باید با مدیریت و استفاده صحیح از فضای مجازی مراقب تهدیدات این حوزه باشیم.

انصاری از شناسایی 120 هزار آسیب در کشور خبر داد و عنوان کرد: باید برای مقابله با این آسیب‌ها اقدام کرد.

وی از آمادگی برای کمک به توسعه صنعت افتا و حمایت از شرکت‌ها و آزمایشگاه‌ها و مراکز دانش بنیان و همچنین نخبگان در استان خبر داد و گفت: باید یک برنامه راهبردی در حوزه استانی متناسب با شرایط، نیازمندی‌های و چالش‌های استان‌ها تدوین شود.

رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتای کشور با تاکید بر اینکه زیرساخت‌های امنیتی استان کردستان باید ارتقا یابد، بیان کرد: در حوزه کار اجرایی فناوری اطلاعات و در بخش فناوری نوین آمادگی کمک داریم. باید هر گونه تحرکی در این فضا قبل از حمله، شناسایی، کنترل و خنثی شود.

60 درصد حملات سایبری در حوزه مالی است

عیسی هواسی، بازرس کل کردستان نیز در این همایش، "تبیین اهمیت امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات و تشدید آن برای کاهش مشکلات" را از جمله اهداف این همایش ذکر کرد و گفت: همانطور که اماکن و دارایی‌های ما نیاز به حفاظ دارند، فضای مجازی و اطلاعاتی نیز نیازمند حفاظت و حراست است.

وی افزود: متاسفانه آسیب‌پذیری و سرقت فضای امنیتی و اطلاعاتی ما بیشتر بوده و نیازمند امنیت بیشتر است که باید توجه ویژه به آن شکل بگیرد.

بازرس کل استان کردستان با بیان اینکه در جنگ ترکیبی شناختی قرار داریم، تصریح کرد: سیاست بالادستی در فضای تولید ایجاد نظام فراگیر در سطح ملی برای امن‌سازی فضای اطلاعات نظام جامع و ایجاد و پایداری ساختار و هویت فرهنگی در آن باید حفظ شود.

وی عنوان کرد: ایجاد سامانه پدافندی و افزایش سطح آموزش، مدیریت یکپارچه فضای امنیتی و کمیته هوشمند سازی مهم و نیازمند توجه است.

هواسی با اشاره به اینکه در رخدادهای سایبری بیش از 60 درصد حملات متمرکز در حوزه پولی و مالی و انرژی است، عنوان کرد: دشمن دنبال فضاسازی و چالش کشاندن نظام است. تلاش هکرها متمرکز بر دستگاه‌ها است که باید چالش‌ها شناسایی شود.

بازرس کل استان کردستان بیان کرد: در راستای ارتقای فضای سایبری کشور و استان، تلاش‌ها و جهادهای پنهانی شده قابل تقدیر است.

شناسایی حملات سایبری

علی موقری؛ رئیس مرکز مدیریت راهبردی استان کردستان نیز در این همایش با اشاره به اهمیت تکنولوژی و فضای سایبری گفت: فضای مجازی و سایبری معایب، محاسن و چالش‌هایی از جمله حملات سایبری دارد.

وی افزود: حملات گسترده‌ای در حوزه سایبری وجود دارد که فقط بحث حمله مطرح نیست بلکه آسیب‌پذیری در این حوزه از موضوعات مهمتری است.

رئیس مرکز مدیریت راهبردی استان کردستان کاهش آسیب‌های این حوزه را اولویت اصلی این مرکز خواند و تصریح کرد: برای مقابله با دشمن و پیشگیری از اثرگذاری حملات سایبری باید نقاط آسیب‌پذیر و نقاط ضعف شناسایی و خنثی شود.

موقری افزود: شناسایی حملات سایبری، ارتقای نظارت‌ها و زیرساخت‌ها بر اساس سیاست‌های ابلاغی و حوزه عملیاتی راهبردهای مورد توجه باید قرار گیرد.

رئیس مرکز مدیریت راهبردی استان کردستان عنوان کرد: برای ارتقای سطح توانایی، برنامه‌های فرهنگی در قالب برگزاری همایش‌ها و دوره‌های آموزشی مختلف باید انجام شود.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها

script type="text/javascript"> now = new Date(); var head = document.getElementsByTagName('head')[0]; var script = document.createElement('script'); script.async = true; script.type = 'text/javascript'; var script_address = 'https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js'; script.src = script_address + '?v=' + now.getFullYear().toString() + '0' + now.getMonth() + '0' + now.getDate() + '0' + now.getHours(); head.appendChild(script);