فاطمه راکعی نوشت: در غیاب نهادهای ناظر و با همراهی قدرتهای جهانی اسرائیل دست به جنایاتی میزند که تا همیشه تاریخ در ذهن فرزندان آدم باقی میماند. این درحالی است که اساسا جنگ در قرن ۲۱ قابل قبول نیست.
فاطمه راکعی نوشت: با عبور از مجلس ششم، مجلس هفتمی روی کار آمد که به اعتقاد بسیاری بدترین عملکردها را در بخشهای گوناگون ثبت کرده است. طرح تثبیت قیمتها که در مجلس هفتم عینیت پیدا کرد، اقتصاد ایران را وارد سیاهچالهای کرد که هنوز هم امکان خروج از آن میسر نشده است.
فاطمه راکعی نوشت: هر اندازه که نظارت استصوابی باعث مشکلسازی در حوزه سیاسی و مدیریتی شده است، گشتهای ارشاد و فیلترینگ هم حوزههای اجتماعی، ارتباطی و کسب و کار مردم را تحتالشعاع قرار داده است. بنابراین مردم خواستار اصلاح این روند معیوب در کشور هستند.
فاطمه راکعی نوشت: بازگشت گشتارشاد به خیابانها مشکوک و نوعی حاشیهافکنی در مسیر عادی و روتین کشور است.
فاطمه راکعی ماجرای خمیدگی قامت بهزاد نبوی را تعریف کرده است.
فاطمه راکعی نوشت: تظاهر به دینداری برای برخی جریانات بهانهای است برای کسب قدرت، نفوذ و امکانات فراوان. از منظر اسلام، در دین اجباری نیست و باید زمینهای ایجاد کرد تا شهروندان، خود مسیر درست و حقیقت را بیابند.
فاطمه راکعی نوشت: مردم ایران هنوز از یاد نبردهاند که در اسفندماه سال۹۹ زمان زعامت محمدجواد ظریف بر رای هرم سیاست خارجی کشور، فرصت احیای برجام و پایان دادن به تحریمها ایجاد شد اما به دلایل سیاسی و جناحی این دریچه بسته شد تا دستاوردهای احیای برجام به نام دولت تازه بر صدر نشسته نوشته شود.