کد خبر: 703910
|
۱۴۰۳/۱۲/۲۲ ۱۱:۲۵:۵۸
| |

در گفت و گو با «اعتماد» مطرح شد؛

منصور رشیدی: حسینی نبود، استقلال هفت یا هشت گل از النصر می خورد!/ تیم در جام حذفی هم نتیجه نمی گیرد

گلر پیشین استقلال و تیم ملی می گوید فوتبال باشگاهی ما مثل لاک پشت حرکت می کند در حالی که رقبا همانند فانتوم می روند!

منصور رشیدی: حسینی نبود، استقلال هفت یا هشت گل از النصر می خورد!/ تیم در جام حذفی هم نتیجه نمی گیرد
کد خبر: 703910
|
۱۴۰۳/۱۲/۲۲ ۱۱:۲۵:۵۸

روزبه  دلاور| تیم فوتبال استقلال، تنها نماینده کشورمان در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا پس از‌ اینکه ‌در تهران مقابل النصر عربستان با نتیجه صفر-صفر مساوی کرده بود با شکست سنگین 3-صفر مقابل این تیم در خاک عربستان، رویای خود برای رسیدن به مرحله بعد را از دست داد.

به گزارش روزنامه اعتماد، در مسابقه‌ای که انتظار می‌رفت نماینده کشورمان با انگیزه بیشتر بازی بهتری را به نمایش بگذارد تیم در حملات النصر غرق شد! آسیب‌پذیری‌های دفاعی و عدم خلاقیت در حمله، آبی‌ها را به یک شکست سنگین محکوم کرد. این شکست یک ضربه تلخ برای استقلال و هوادارانش است که در این فصل یکی از بدترین دوران حیات ‌خود را سپری می‌کنند. پس‌ از پایان مسابقه با منصور رشیدی، پیشکسوت باسابقه استقلال تماس گرفتیم که نظرات وی را درباره این بازی در ادامه می‌ خوانید.

 

‌از نتیجه پس از پایان بازی چه احساسی داشتید؟

مثل بقیه بچه‌های باسابقه و پیشکسوت دیگر استقلال همه ناراحت بودیم و بهت‌زده شدیم. درست که النصر یک تیم‌ کامل بود اما نه اینکه سه بر صفر بازنده شویم. اشتباهات فردی داشتیم و نود و نه درصد پاس‌های بازیکنان اشتباه بود؛ از خط دفاع تا حمله. برای ما این نتیجه و این شکل بازی درد‌آور بود!

‌پیش‌بینی این نتیجه را می‌کردید؟

نه. من قبل از بازی می‌گفتم‌ بازی احتمالا ‌به پنالتی کشیده می‌شود. حسینی یک اشتباه مرگبار انجام داد اما با همین اشتباه هم ستاره تیم استقلال شد و‌ چندین گل را نجات داد.

‌روی گل اول، حسینی‌ مقصر بود؟

بله. پاس رو به عقب را به اشتباه دفع کرد و روحیه بچه‌ها تضعیف شد. بعد هم که یک بازیکن دیگر ما اخراج شد و با ده نفر مقابل النصر بازی کردن خیلی مشکل است. حسینی با وجود آن اشتباه مرگبار باز هم بهترین بازیکن استقلال بود و اگر نبود تعداد گل‌های حریف به هفت یا هشت گل هم‌ می‌رسید. بعد از اخراج ‌هم ‌که دیگر تیم خوابید و ‌موقعیت گلی ایجاد نکردیم.

منصور رشیدی

‌دقیق‌تر بگویید علت این شکست چه بود؟

دو سال است که می‌گوییم این تیم به لحاظ بازیکن مشکل دارد. این تیم در خط دفاع هماهنگ نیست یا در خط هافبک کامل نیستیم و بعد از جدایی علی کریمی و امید ابراهیمی بازیکنی نیامده که در دفاع و حمله کار کند یا در خط حمله بازیکنی مثل دیاباته و قایدی نداریم که گلساز و گلزن باشند. چهارتا مهاجم جذب کردند همه یک خصوصیات و یک شکل دارند و فقط سرزن هستند. نمی‌دانم ‌جمعه که اصلا بازیکن نیست را چطور به تیم قالب کردند یا رمضانی هم همین‌طور و فقط بلانکو کمی بهتر بود. فقط رامین رضاییان هست که واقعا در وسط زمین زحمت کشید اما به تنهایی نمی‌تواند کاری کند.

‌بین فوتبال باشگاهی ما با باشگاه‌های عربستانی چقدر فاصله است؟

چندین سال پیش گفتم فوتبال ما مثل لاک‌پشت حرکت می‌کند و فوتبال کشورهای عربی مثل فانتوم می‌رود! گفتم روزی این کشورها به صدر می‌رسند و با0وجود کره و ژاپن ما جزو تیم‌های درجه پنجم و ششم در آسیا می‌شویم. فوتبال ما قبل از انقلاب هفت قهرمانی در آسیا داشت که این کشورها و حتی ژاپن را به حساب نمی‌آوردیم فقط کمی کره‌جنوبی در زمین جنب و جوش داشت وگرنه راحت همه تیم‌ها را می‌بردیم. از حضور در المپیک تا صعود به جام جهانی به عنوان تنها تیم از آسیا و اقیانوسیه و قهرمانی در جام ملت‌های آسیا. فقط در سال 1974 نتوانستیم به جام‌جهانی صعود کنیم وگرنه در آسیا حریف نداشتیم و حتی کویت را در مقدماتی جام‌جهانی با جوانانمان شکست دادیم. ما در آن سال‌ها کمک‌مربی نداشتیم بعدها اوفارل کمک مربی آورد و خبری از بدنساز و مربی دروازه‌بان و آنالیزور نبود. رایکوف می‌آمد ناصر خدا بیامرز را تا 8 شب نگه می‌داشت و شوت می‌زد و این می‌شد مربی دروازه‌بان‌ها! اما آن زمان 30 میلیون جمعیت بود با کلی امکانات ورزشی. تاج چند زمین ورزشی و باشگاه داشت که همه را گرفتند و الان هیچ ندارند!

‌علت اینکه جایگاه امروز فوتبالمان به این شکل شده، چیست؟

مدیریت ضعیف داریم و امکانات ورزشی نداریم وگرنه این همه جوان بااستعداد در این مملکت داریم که هرکدام می‌توانند ستاره باشند و می‌توانیم در کشورهای مختلف 30 تا40 لژیونر داشته باشیم اما وقتی مدیریت نباشد این استعدادها هدر می‌روند و جوانان ما می‌سوزند. شما ببین تیم‌های پرطرفدار ما زمین یا امکانات دارند؟ هرروز دست یک نفر هستند و یک صاحب پیدا می کنند!

‌فکر می کنید اعتماد هواداران استقلال به این تیم از دست رفته؟ مدیران باشگاه چطور می‌توانند دوباره اعتماد آنها را جلب کنند؟

دلخوشی ما به نظری جویباری به عنوان یک استقلالی اصیل و کارکشته بود که کار را درست می‌کند اما او یکی، دو ماه است که آمده و تیمی را تحویل گرفته که چهارتا مربی عوض کرده بود. نظری جویباری زمان می‌خواهد تا وضعیت را درست کند و‌ من مطمئن هستم تیم ساخته خواهد شد.

‌چقدر شانس برای قهرمانی استقلال در جام حذفی قائل هستید؟

من در هفته هفتم که وضعیت تیم را دیدم گفتم اگر این تیم در جدول تک‌رقمی شود عالی است! در جام حذفی هم مثل بقیه جام ها فکر نمی‌کنم موفق شود چون این تیم خیلی کار دارد تا کامل شود مثل سه ، چهار سال پیش.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها