تمجید جالب پاتریس کارترون از پرسپولیس
پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان پیش از سوپرجام به شکلی ویژه از پرسپولیس به عنوان قهرمان ایران و سوپرجامهای گذشته تمجید کرد.

پاتریس کارترون، سرمربی فرانسوی سپاهان اصفهان که چندی پیش در لیگ برتر موفق شد پرسپولیس را در لیگ برتر با نتیجه دو بر یک شکست بدهد حالا در سوپرجام فوتبال ایران با تیمش برابر سرخپوشان تهرانی قرار میگیرد. سرمربی سپاهان در کنفرانس خبری خود به شکل ویژه از پرسپولیس تمجید کرد.
کارترون در کنفرانس خبری خود گفت: باعث افتخارم است که در بازی سوپرجام سرمربی سپاهان هستم، چه بازی خوبی! بازی خیلی عالی در برابر تیم خوب. فکر نکنم تیمی بهتر از پرسپولیس برای بازی سوپرجام پیدا شود، تیم فوقالعاده خوبی هستند و بازی سختی خواهد بود. ما میدانیم که آنها قبلاً ۵ بار این جام را کسب کردند و مطمئنیم که فردا هم برای گرفتن آن میآیند، با تمام احترامی که برای تیم حریف قائل هستم، انگیزه ما برای بازی صد درصد است و میآییم که بازی را با کمک هواداران بازیکنانمان ببریم.
دیدگاه تان را بنویسید