کد خبر: 694332
|
۱۴۰۳/۱۰/۲۲ ۰۵:۴۵:۲۵
| |

اولین پاسخ بارسلونا به یوونتوس در مورد آرائوخو

مبلغ درخواستی کاتالان‌ها برای فروش مدافع اروگوئه‌ای‌شان بیش از پیشنهاد اولیه‌ی بیانکونری است.

اولین پاسخ بارسلونا به یوونتوس در مورد آرائوخو
کد خبر: 694332
|
۱۴۰۳/۱۰/۲۲ ۰۵:۴۵:۲۵

اولین پیشنهاد یوونتوس برای خرید رونالد آرائوخو از سوی بارسلونا رد شده است.

به گزارش طرفداری و به نقل از موندو دپورتیوو، اولین پیشنهاد یوونتوس برای خرید رونالدو آرائوخو توسط بارسلونا رد شده است. باشگاه اسپانیایی برای فروش مدافع میانی‌اش حدود ۷۰ میلیون یورو می‌خواهد و پیشنهاد ارسالی بیانکونری رضایت‌بخش نبوده است.

آرائوخو تا تابستان ۲۰۲۶ با بارسلونا قرارداد دارد، اما آن‌ها می‌دانند در فاصله یک سال تا پایان قراردادش در تابستان، باید او را با مبلغ پایین‌تری به فروش برسانند. با وجود اصرار یوونتوس به خرید رونالد آرائوخو در پنجره نقل و انتقالات زمستانی، بارسلونا نمی‌خواهد از فروش او ضرری کند و علاوه‌بر این، حضور او در ادامه‌ی فصل می‌تواند برای باشگاه مفید باشد. این درحالی است که بر خلاف گزارش‌های اولیه، یوونتوس خواهان خرید دائمی آرائوخو در همین پنجره است.

باشگاه کاتالان تنها در صورتی فروش مدافع اروگوئه‌ای‌اش را در نظر می‌گیرد که خود بازیکن درخواست خروج دهد و باشگاه متقاضی او هم ۷۰ میلیون یورو برایش بپردازد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها