گلایه یک حقوقدان از غفلت نسبت به پدیده «زورگیری»؛ روزانه ۲۰۰ مورد موبایلقاپی در تهران اتفاق میافتد
یک حقوقدان گفت: موضوع زورگیری در شهر تهران منحصر به این دانشجوی بیگناه جوان نیست و براساس گزارشهای رسمی، روزانه 200 مورد «موبایل قاپی» و زورگیری اتفاق میافتد. بنابراین مسأله زورگیری فراتر و مهمتر از همین یک مورد است.

کامبیز نوروزی، حقوقدان و فعال رسانهای با روزنامه ایران گفتوگو کرده است.
به گزارش ایران، بخشهای مهم این گفتوگو را در ادامه میخوانید؛
خبر تلخ قتل دانشجوی دانشگاه تهران ابتدا در فضای مجازی منتشر شد و متأسفانه این بار نیز فضای مجازی از رسانهها جلوتر بود. دولت و قوه قضائیه به سرعت موضع گرفتند و نسبت به این اتفاق تلخ واکنش نشان دادند.
اما این واکنش بیشتر به دلیل ابعاد سیاسی حادثه بود. زیرا مقتول، دانشجو بود و این نگرانی وجود داشت که شاهد واکنشهای مشکل ساز باشیم. با این حال هم در واکنش رسانهها و هم مقامات مسئول نوعی غفلت مشاهده میشود و آن غفلت درباره مسأله «زورگیری» است.
موضوع زورگیری در شهر تهران منحصر به این دانشجوی بیگناه جوان نیست و براساس گزارشهای رسمی، روزانه 200 مورد «موبایل قاپی» و زورگیری اتفاق میافتد. بنابراین مسأله زورگیری فراتر و مهمتر از همین یک مورد است.
آنچه رسانهها و مطبوعات نسبت به پرداختن به آن غفلت کردند، این است که چرا و چگونه چنین جرم خشن و جسورانهای در مرکز کشور رواج پیدا کرده است؟ ضرورت دارد مقامها و نهادهای مربوطه راهکارهای پیشگیری از این جرم را ارائه دهند. این اتفاق از آن دسته وقایعی است که باید اساس آنها ریشهیابی شود.
دیدگاه تان را بنویسید