کد خبر: 697859
|
۱۴۰۳/۱۱/۱۵ ۱۱:۴۷:۱۷
| |

پشت درهای بسته نمی‌توان برای FATF تصمیم‌گیری کرد

رییس کمیته رفاه کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: پشت درهای بسته نمی‌توان درباره یک چنین موضوع مهمی (FATF) تصمیم‌گیری کرد.

پشت درهای بسته نمی‌توان برای FATF تصمیم‌گیری کرد
کد خبر: 697859
|
۱۴۰۳/۱۱/۱۵ ۱۱:۴۷:۱۷

روزنامه اعتماد با فاطمی، رییس کمیته رفاه کمیسیون اجتماعی گفت‌وگو کرده است. 

به گزارش اعتماد، بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

  •  برخی از مخالفان پیوستن به FATF معتقدند که تا زمانی که تحریم‌های ثانویه امریکا پابرجاست، پیوستن ایران به این گروه مالی فایده‌ای ندارد. از سوی دیگر گروهی از مخالفان اعلام می‌کنند در نهادهای تصمیم‌ساز FATF و پالرمو تحفظ‌ها و حق شرط‌های اعضای پذیرفته نمی‌شود. 
  • از سوی دیگر گروهی از مخالفان اعلام می‌کنند در نهادهای تصمیم‌ساز FATF و پالرمو تحفظ‌ها و حق شرط‌های اعضای پذیرفته نمی‌شود. چون تحفظ‌هایی که بر خلاف هدف و موضوع معاهده باشد، قابل پذیرش نیست! از سوی دیگر اساس تصمیمات FATF بر مبنای اتفاق آراست. در این گروه مالی فهرست‌های سیاه و سفید و... وجود دارد. باید دید اگر ایران این پیمان را مورد پذیرش قرار دهد، می‌تواند تحفظ‌های خود را داشته باشد؟باید دید آیا امریکا و اسراییل که در این گروه مالی نقش‌آفرین هستند، اجازه می‌دهند ایران از لیست سیاه این گروه خارج شود و یک رابطه عادی بانکی داشته باشد؟
  •  پشت درهای بسته نمی‌توان درباره یک چنین موضوع مهمی تصمیم‌گیری کرد.
  • برخی از طیف‌های مردمی تصور می‌کنند اگر ایران به FATF بپیوندد تمام مشکلات اقتصادی حل می‌شود و تحریم‌های ثانویه رفع می‌شود. مراودات ایران با جهان سهل‌تر شده و نقل و انتقال بانکی روان می‌شود. مخالفان اما هر نوع تاثیرگذاری FATF را منکر می‌شوند. موافقان اما معتقدند برای تعامل سازنده با دنیا باید به FATF بپیوندیم و پالرمو و cftرا نیز تصویب کنیم.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها