واکنش مشاور وزیر امور خارجه به حملات رادیکالها به تصاویری از عباس عراقچی و همسرش؛ این ازدواج به بیش از 6 سال پیش بازمیگردد
مشاور وزیر امور خارجه به حملات رادیکالها به تصاویری از عباس عراقچی و همسرش واکنش نشان داد.
![واکنش مشاور وزیر امور خارجه به حملات رادیکالها به تصاویری از عباس عراقچی و همسرش؛ این ازدواج به بیش از 6 سال پیش بازمیگردد](https://cdn.etemadonline.com/thumbnail/FGvxRN6LIvRC/ehElMRVuo0EFHFrusS9hOc_4F_1qGBmyn5Ym7JNXdnhXoExBHxP6d-y_2m57V24kwvMEIq8RPOA,/%D8%A2%D8%B1%D8%B2%D9%88+%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%AF.jpg)
محمدحسین رنجبران نوشت: «در رابطه با بداخلاقیهایی که یکی دو روز است افرادی علیه وزیر امور خارجه و خانواده ایشان شروع کرده اند، با اطلاعی که بنده دارم خانم آرزو احمدوند همسر دوم آقای عراقچی پس از جدایی از همسر قبلی ایشان است.»
مشاور وزیر خارجه افزود: «این ازدواج بیش از شش سال قبل صورت گرفته و ثمره آن یک دختر سه سال و نیمه است. ضمنا هیچ کدام از اعضای خانواده وزیر خارجه صفحهای در فضای مجازی ندارند. خانم احمدوند خانهدار است و در هیچ کجا شاغل نیست.»
رنجبران ادامه داد: «انتشار عکس و صفحات ساختگی یا با نامهای مشابه کاری غیرشرعی و غیراخلاقی است.
انالله یدافع عن الذین آمنوا...»
دیدگاه تان را بنویسید