کد خبر: 722259
|
۱۴۰۴/۰۴/۱۲ ۱۱:۵۰:۵۹
| |

۲۰۰ کشته و زخمی در اثر بمباران وحشیانه اسرائیل در غزه از امروز صبح

رژیم صهیونیستی بامداد امروز مدرسه مصطفی حافظ واقع در محله الرمال در شمال نوار غزه را بمباران کرد. در جریان این حملات دست کم ۱۰ تن به ویژه زنان و کودکان به شهادت رسیدند.

۲۰۰ کشته و زخمی در اثر بمباران وحشیانه اسرائیل در غزه از امروز صبح
کد خبر: 722259
|
۱۴۰۴/۰۴/۱۲ ۱۱:۵۰:۵۹

رژیم صهیونیستی طی ساعات گذشته علاوه بر ۲ مدرسه، چادرهای آوارگان فلسطینی را در شمال و جنوب نوار غزه به آتش کشید.

به گزارش مهر، به نقل از المیادین، رژیم صهیونیستی بامداد امروز مدرسه مصطفی حافظ واقع در محله الرمال در شمال نوار غزه را بمباران کرد. در جریان این حملات دست کم ۱۰ تن به ویژه زنان و کودکان به شهادت رسیدند.

جنگنده‌های این رژیم مدرسه فهد الصباح که به پناهگاه آوارگان فلسطینی تبدیل شده بود را در محله التفاح بمباران کرد.

چادرهای آوارگان فلسطینی نیز در منطقه المواصی واقع در جنوب نوار غزه به آتش کشیده شد. در جریان این تجاوز نیز دست کم ۱۳ فلسطینی به شهادت رسیدند.

المسیره به نقل از منابع بیمارستانی اعلام کرد که ۶۳ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون به دست نظامیان صهیونیست به شهادت رسیده و ۱۵۰ تن دیگر زخمی شده‌اند. ۲۸ تن از شهدا را نیز فلسطینی‌های گرسنه ای تشکیل می‌دهند که تلاش داشتند به کمک‌های بشردوستانه دست پیدا کنند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها