کد خبر: 702686
|
۱۴۰۳/۱۲/۱۵ ۰۹:۱۸:۳۶
| |

تاکید السیسی بر حفظ حاکمیت سوریه در اولین دیدار با الجولانی

منابع رسانه‌ای از دیدار روسای جمهور مصر و سوریه در قاهره و گفت‌وگوی آنها درباره تحولات منطقه خبر دادند.

تاکید السیسی بر حفظ حاکمیت سوریه در اولین دیدار با الجولانی
کد خبر: 702686
|
۱۴۰۳/۱۲/۱۵ ۰۹:۱۸:۳۶

«عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر برای نخستین بار با «احمد الشرع» رئیس جمهور سوریه معروف به «ابو محمد الجولانی» دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، این دیدار در حاشیه نشست اضطراری سران عرب که در قاهره برگزار شد، انجام گرفت.

دفتر ریاست‌جمهوری مصر نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که عبدالفتاح السیسی در این دیدار بر پایبندی مصر به حمایت از ملت سوریه و تلاش برای تحقق خواسته‌ها و اراده آنها در مسیر ثبات و توسعه تأکید کرد.

وی همچنین خواستار آغاز یک روند سیاسی جامع در سوریه شد که تمامی گروه‌های سوری را شامل شود و هیچ طرفی را از صحنه سیاسی کنار نگذارد.

رئیس‌جمهور مصر با تأکید بر موضع ثابت قاهره در قبال تمامیت ارضی سوریه، هرگونه تجاوز به خاک این کشور را غیرقابل‌قبول دانست و بر ضرورت احترام به استقلال و حاکمیت سوریه تأکید کرد.

پیشتر، رئیس‌جمهور مصر از احمد الشرع برای حضور در نشست فوق العاده سران عرب دعوت به عمل آورده بود.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها