کد خبر: 698069
|
۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۱۴:۰۰:۰۰
| |

«اعتمادآنلاین» گزارش می‌دهد:

مردم لبنان همچنان در انتظار خروج دود سفید تشکیل کابینه هستند

تا لحظه تهیه این نوشتار، نواف سلام به عنوان نخست‌وزیر مامور تشکیل کابینه اعلام می‌کند در چارچوب رویکرد نجات و انجام اصلاحات که در مورد آن با رئیس‌جمهور به توافق رسیده، در حال تلاش برای تشکیل کابینه بوده و پیشرفت‌‌هایی هم داشته است.

مردم لبنان همچنان در انتظار خروج دود سفید تشکیل کابینه هستند
کد خبر: 698069
|
۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ۱۴:۰۰:۰۰

سید عماد حسینی- تا لحظه تهیه این نوشتار، نواف سلام به عنوان نخست‌وزیر مامور تشکیل کابینه اعلام می‌کند در چارچوب رویکرد نجات و انجام اصلاحات که در مورد آن با رئیس‌جمهور به توافق رسیده، در حال تلاش برای تشکیل کابینه بوده و پیشرفت‌‌هایی هم داشته است.

به زعم سلام، هر گونه صحبتی در مورد تحمیل نام وزرا به او کذب است و اوست که پس از مشورت با جناح‌های مختلف موجود در پارلمان، نام‌ها را انتخاب می‌کند تا تشکیلاتی منطبق با دیدگاه او برای دولت مورد نظرش ایجاد کند.

او افزود: اخبار و گزارش‌های مبنی بر اختلاف بین او و برخی نیروها و احزاب نیز نادرست است، و تعامل مثبتی بین او و جریان‌های مختلف لبنان در حال انجام است.

با این حال، به نوشته برخی از رسانه‌ها، اظهارات خوش‌بینانه و مثبت سلام، انعکاس خاصی در واقعیت‌های سیاسی این کشور نداشته است، چرا که تحلیل‌گران همچنان از رکود و بن‌بست و مانع تراشی برخی جریان‌ها سخن می‌گویند.

در همین راستا، منابع رسانه‌ای لبنانی خبر دادند، در ساعات آینده شاهد اعلام استخوان‌بندی کلی دولت سلام خواهیم بود و گفته می‌شود که ۸۰ درصد از نام‌های وزرا نهایی شده و مورد تایید رئیس‌جمهور هم قرار گرفته است.

با این حال، برای نهایی کردن این فهرست،  مسئولان در بیروت نگاه خود را به واشنگتن معطوف کرده‌اند و منتظر خروجی نشست دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو هستند تا ابتدا از سرنوشت توافق شکننده آتش‌بس مطلع شوند و بعد از آن در رابطه با اوضاع کلی کشور تصمیم‌گیری کنند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها