«اعتمادآنلاین» گزارش میدهد:
نتانیاهو، ۷ اکتبر و راهبرد زمین سوخته
بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی که همچنان گیوتین دادگاه پروندههای فسادش را بالای سر خود میبیند، روز دوشنبه در کنست ادعا کرد، عربها در گذشته به دنبال از بین بردن ما بودند اما اکنون شش کشور با ما توافقنامه صلح دارند.
سید عماد حسینی- بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی که همچنان گیوتین دادگاه پروندههای فسادش را بالای سر خود میبیند، روز دوشنبه در کنست ادعا کرد، عربها در گذشته به دنبال از بین بردن ما بودند اما اکنون شش کشور با ما توافقنامه صلح دارند.
در حالی که او از صلح با کشورهای عربی سخن میگفت، ماشین جنگی اسرائیل به کشتار روتین و روزمرهاش در نوار غزه ادامه میداد و بمبهای اسرائیلی جنوب لبنان به عنوان دو عضو اتحادیه عرب ادامه و آن را به تلی از ویرانه تبدیل میکرد.
بعد از اینکه ارتش اسرائیل تمامی زیر ساختهای غزه را طی یک سال گذشته از بین برد، این روزها با حملات خود در جنوب لبنان، زندگی را در برخی از این مناطق غیرممکن کرده است.
اسرائیل حداقل طی سه ماه گذشته با استفاده از آتش گسترده، زندگی را در مناطق جنوب لبنان غیرممکن کرده است.
به گفته خبرنگاران، اسرائیل با حملات گسترده و شدید خود علیه روستاهای مرزی با شمال فلسطین اشغالی این منطقه را به یک جهنم تبدیل کرد که امکان ادامه زندگی برای غیرنظامیان در آن وجود ندارد.
رژیم صهیونیستی به بهانه وجود لانچرها و سکوهای پرتاب موشک و راکت در داخل منازل این روستاها، آنها را با خاک یکسان میکند.
علاوه بر خانهها، رژیم صهیونیستی جادهها، نیروگاههای برق و زیرساختهای آب و فاضلاب این مناطق را هم به کلی از بین برده است، تا مشخص شود صرفاً به دنبال مقابله با موشکهای مقاومت نبوده، بلکه بستر حامی مقاومت را در این مناطق هدف قرار داده است.
این اقدامات تا به امروز باعث کوچ بیش از یک و نیم میلیون لبنانی از جنوب، بقاع و ضاحیه جنوبی بیروت به صیدا، طرابلس و بیروت شده است.
به اعتقاد کارشناسان، اهداف رژیم صهیونیستی از در پیش گرفتن سیاست زمین سوخته در لبنان، با کمی تفاوت تقریباً همان اهدافی است که در غزه دنبال میکند.
اسرائیل میخواهد با فشار حداکثری بر مردم و تحمیل تبعات اقتصادی و اجتماعی جایگاه مقاومت را در جامعه هدف قرار دهد، تضعیف کند و باعث شود بخشی از توجه و انرژی مقاومت را به سوی تامین مایحتاج آنها منحرف کند و امیدوار باشد با توجه به محدودیت امکانت گروههای مقاومت، جوی از نارضایتی را در جامعه علیه جریان مقاومت به وجود آورد.
با وجود آنکه در غزه هم این سیاست همچنان در حال انجام است اما در لبنان تلاش میشود از جامعه حامی مقاومت که از مناطق جنوب لبنان کوچانده شدهاند به عنوان اهرم فشاری بر بقیه اقشار جامعه لبنان هم استفاده شود و بدین شکل آنها را هم وادار به اعتراض کنند.
هدف دیگر اسرائیل از این اقدامات، ایجاد شکل جدیدی از نوار امنیتی در خاک لبنان است.
اگر در دهههای گذشته ارتش اسرائیل این نوار را در اشغال خود داشت، این بار با جنایت و جنایت بیشتر به دنبال آن است که طرفهای دیگر چه داخلی (ارتش لبنان) و چه بینالمللی (سازمان ملل) را مجبور کند به خواستههایش در این منطقه تن دهند.
دیدگاه تان را بنویسید