کد خبر: 671392
|
۱۴۰۳/۰۵/۲۶ ۲۰:۰۰:۳۱
| |

اروپا خود را برای جنگ تجاری با ترامپ آماده می‌کند

یک رسانه غربی با استناد به اظهارات مقامات اروپایی نوشت که بروکسل خود را برای وقوع مناقشات تجاری در صورت روی کار آمدن مجدد "دونالد ترامپ" در آمریکا آماده می‌کند.

اروپا خود را برای جنگ تجاری با ترامپ آماده می‌کند
کد خبر: 671392
|
۱۴۰۳/۰۵/۲۶ ۲۰:۰۰:۳۱

یک رسانه غربی با استناد به اظهارات مقامات اروپایی نوشت که بروکسل خود را برای وقوع مناقشات تجاری در صورت روی کار آمدن مجدد "دونالد ترامپ" در آمریکا آماده می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می‌خواهد در صورت بازگشت به کاخ سفید، بر تمامی کالاهای وارداتی اتحادیه اروپا به آمریکا تعرفه 10 درصدی اعمال کند. بروکسل در حال حاضر روی یک استراتژی کار می‌کند تا او را از انجام این کار باز دارد. اگر این طرح شکست بخورد، اتحادیه اروپا می‌خواهد به شدت پاسخ دهد.

به این ترتیب، اتحادیه اروپا برای بازگشت احتمالی دونالد ترامپ به کاخ سفید آماده می شود. ترامپ هنوز در انتخابات آمریکا پیروز نشده است، اما از هم اکنون ژست های تهدیدآمیزی علیه اروپا به خود گرفته است.

به دلیل سیاست "اول آمریکا"، ترامپ می‌خواهد تعرفه جهانی ده درصدی را بر تمام واردات از اتحادیه اروپا اعمال کند. کشور چین در صورت پیروزی ترامپ حتی باید از تعرفه 60 درصدی آمریکا به جای 20 درصد فعلی بترسد.

حالا اتحادیه اروپا بر اقداماتی متکی است تا ترامپ را متقاعد کند که از اعمال تعرفه بر کالاهایش خودداری کند. در صورت لزوم می‌خواهد این کار را با محدودیت های وارداتی و در صورت لزوم با نهایت شدت برخورد کند. حداقل این چیزی است که بروکسل اعلام کرده است.

بیرگیت اشمیتزنر، سخنگوی کمیسیون اتحادیه اروپا، در این باره به ان تی وی آلمان گفت: در صورت لزوم، اتحادیه اروپا آماده است تا از منافع مشروع خود دفاع کند.

"والدیس دامبروسکیس"، کمیسر بازرگانی اتحادیه اروپا نیز بیانیه مشابهی را به "فایننشال تایمز" اعلام کرده و در آن تاکید کرد: ما از منافع خود دفاع کرده ایم.

وی گفت: ما با تعرفه از منافع خود دفاع کرده‌ایم و در صورت لزوم آماده دفاع مجدد از این منافع هستیم.

با این حال، به منظور جلوگیری از اختلافات گمرکی با آمریکا ، "والدیس دامبروسکیس" اعلام کرد که برای "توافقنامه های هدفمند" باز است.

به نوشته این رسانه آلمانی چنین توافقی می‌تواند شامل پیشنهادی به ترامپ برای واردات داوطلبانه محصولات بیشتر از ایالات متحده آمریکا باشد. با این حال، این سوال مطرح می شود که اتحادیه اروپا چگونه می خواهد شرکت های کشورهای عضو خود را متقاعد کند که بیشتر کالاهای آمریکایی وارد کنند. اگر ترامپ علیرغم این پیشنهاد به تهدیدات خود عمل کند، بروکسل قصد دارد تعرفه های اضافی حداقل 50 درصدی را بر محصولات منتخب خاص از ایالات متحده اعمال کند.

"سمینا سلطان"، کارشناس مؤسسه اقتصادی آلمان (IW)، معتقد است اتحادیه اروپا می‌داند کدام کالاها را هدف قرار دهد. وی در این باره به ان تی وی گفت: در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ، اتحادیه اروپا همچنین خواستار تعرفه های بالاتر بر روی برخی کالاها شد. این کالاها مانند موتورسیکلت های هارلی دیویدسون یا مشروبات الکلی بودند. این موارد هدف قرار دادن محصولاتی بودند که در ایالت ها و مناطق ایالات متحده تحت حاکمیت حزب جمهوری خواه تولید می شدند.

به گفته وی محاسبات پشت این تصمیم این بود که شرکت‌های موجود در این مناطق به دلیل تعرفه‌ها کمتر به اتحادیه اروپا می‌فروختند و بنابراین درآمد کمتری کسب می کردند. جمهوریخواهان پیشرو در منطقه سپس ترامپ را برای کاهش تعرفه ها تحت فشار قرار دادند. سلطان می‌گوید که اتحادیه اروپا احتمالا دوباره این استراتژی را دنبال خواهد کرد.

اگرچه اختلاف تعرفه‌ای برای هر دو طرف گران است و می‌تواند جرقه جنگ تجاری را ایجاد کند، سلطان دلایلی برای استراتژی دفاعی از منظر سیاسی دارد. وی در این باره گفت: از تجربه اولین دوره ریاست جمهوری ترامپ، می‌دانیم که باید با قدرت با او مقابله کنیم.

به غیر از پیشنهاد دوستی به ترامپ در قالب افزایش واردات آمریکا، سلطان امکان دیگری را برای ملایم‌تر کردن او می‌بیند و آن این است که بروکسل می‌تواند نشان دهد که اگر ترامپ در ازای آن از تعرفه‌های واردات اتحادیه اروپا چشم پوشی کند، از رویکرد سخت‌تر در قبال چین حمایت می‌کند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها