کد خبر: 699971
|
۱۴۰۳/۱۱/۲۸ ۲۲:۱۰:۲۷
| |

بازداشت 3 پیمانکار متخلف شهرداری خرم‌آباد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان از بازداشت سه پیمانکار مرتبط با پرونده تخلفات مالی شهرداری خرم آباد به دلیل تحصیل مال از طریق نامشروع خبر داد.

بازداشت 3 پیمانکار متخلف شهرداری خرم‌آباد
کد خبر: 699971
|
۱۴۰۳/۱۱/۲۸ ۲۲:۱۰:۲۷

علی حسنوند بیان کرد: بر اساس مستندات و بررسی‌های انجام‌شده سه پیمانکار شهرداری خرم‌آباد به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع بازداشت و پس از تکمیل تحقیقات اولیه، با قرار قانونی روانه زندان شدند.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان لرستان، وی با اشاره به عزم جدی دستگاه قضایی استان در برخورد با مفاسد اقتصادی افزود: صیانت از بیت‌المال و مقابله با تخلفات مالی از اولویت‌های اساسی قوه قضاییه به شمار می رود و در این پرونده نیز تمامی ابعاد موضوع با دقت در حال بررسی است.

حسنوند ادامه داد: دستگاه قضایی بدون هیچ‌گونه مسامحه‌ای با متخلفان برخورد خواهد کرد و در راستای اجرای عدالت، روند رسیدگی به این پرونده با حساسیت ویژه‌ای دنبال می‌شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز لرستان اظهار کرد: تحقیقات برای شناسایی دیگر افراد احتمالی مرتبط با این پرونده ادامه دارد و مردم اطمینان داشته باشند که دستگاه قضایی با هرگونه فساد مالی که منجر به تضییع حقوق عمومی شود قاطعانه برخورد خواهد کرد.

حسنوند در پایان از مردم خواست تا اخبار و اطلاعات واثق را از طریق روابط عمومی و رسانه دادگستری کل لرستان پیگیری نمایند و از توجه به شایعات توسط رسانه های بدون مجوز و معاند پرهیز نمایند.

گفتنی است در ماه های گذشته۳ عضو شورای شهر خرم‌آباد، شهردار یکی از مناطق، ۲ کارمند شهرداری و ۴ پیمانکار شهرداری خرم آباد نیز به اتهام مفاسد مالی بازداشت شده بودند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها